Mindfulness in de traditie van Thich Nhat Hanh

Mindfulness en relaties - Weekendretraite

Tijdstip
23 Feb 2018 16:00 tot 25 Feb 2018 16:00
Locatie
Conferentieoord De Clinge, Zeegse (Drenthe) Schapedrift 7, 9483 TT Zeegse, Nederland
Beschrijving

Mindfulness brengt niet alleen rust, maar helpt ons ook op een aandachtigere manier met elkaar om te gaan. Hoe pas je mindfulness toe in contact met anderen? Hoe creëer je harmonie en verdieping in je relaties? Sleutelwoorden hiervoor zijn vertrouwen, acceptatie en openheid; zowel in/ voor onszelf, als voor de ander.

Het weekend is vervuld van mindfulnessmeditaties, we oefenen in mindful communicatie en je krijgt concrete handvatten en tips om mindfulness in relaties toe te passen. Dit alles in een sfeer van rust, een prachtige bosrijke omgeving en met (h)eerlijk vegetarisch eten.

Begeleiding: Het programma wordt begeleid door Malou en Andreas Swart, twee ervaren mindfulnesstrainers en therapeuten die werkzaam zijn bij o.a. De MindfulnessFabriek en StressWise. Andreas en Malou blijven hun relatie met elkaar verdiepen aan de hand van mindfulness en nemen graag anderen mee op dit pad. Malou en Andreas zijn ook beoefenaars in de mindfulness traditie van zenmeester Thich Nhat Hanh.

Locatie: Conferentiecentrum & B&B De Clinge, Schapedrift 7, Zeegse (midden in het bos van de Drentse Aa). Het eten wordt verzorgd door Anneke Comello van Lovingly Wholesome. Anneke kookt vanuit het hart, met veel liefde en plezier. Haar kookstijl is gezond, écht lekker en verrassend. De ingrediënten zijn altijd zo puur en (h)eerlijk mogelijk. “Op retraites is het extra belangrijk dat het eten je voedt en aardt, daar draag ik graag aan bij”.

Lees meer

Contactinformatie
Telefoonnummer: 06-81885692