Mindfulness
in de traditie van Thich Nhat Hanh

Activiteiten van sangha's

In dit overzicht staan de publiek toegankelijke activiteiten vermeld die door sangha's (meditatiegroepen) en centra worden georganiseerd in Nederland en Vlaanderen, of elders. St. Leven in Aandacht laat de verantwoordelijkheid bij de organisator, maar vraagt wel dat de activiteit gebaseerd is op de traditie van Thich Nhat Hanh. Meld je activiteit voor plaatsing in deze agenda aan bij:

Online mediteren

Wekelijks wordt zowel in Nederland als in Vlaanderen online meditatie aangeboden - via Zoom. Wees welkom om mee te doen! Deelname is gratis. Lees verder:


18
juni
2021

Retraite voor geliefden - online retraite

18-06-2021 19:30 - 20-06-2021 16:00
Gratis
In deze online weekendretraite richten we ons op oefeningen die je samen met je geliefde kunt doen. We verdiepen ons samen in liefdevolle communicatie, in het elkaar ondersteunen en in het samen oefenen. Begeleiding door Wim en Ida van de Maanhoeve
21
juni
2021

Recitatie Vijf Aandachtsoefeningen - Online cyclus

21-06-2021 20:00 -21:15
deelname gratis
Tijdens retraites kan je als beoefenaar de Vijf Aandachtsoefeningen aannemen. Je belooft dan aan jezelf en aan de gemeenschap dat je wilt leven volgens de leefregels van de Vijf Aandachtsoefeningen in het vertrouwen in de Boeddha, de Dharma en de Sangha. Maar ook zonder dat kun je met deze online sangha de oefeningen regelmatig lezen om je beoefening te voeden. De avonden worden afwisselend begeleid door Claudia Hoppe, Karin Coolsaet en Stefaan Hansoul.
Logo Leven in Aandacht

Nieuwsbrief Aanmelding

Copyright © Leven in Aandacht. Alle rechten voorbehouden