Mindfulness
in de traditie van Thich Nhat Hanh

Activiteiten van sangha's

In dit overzicht staan de publiek toegankelijke activiteiten vermeld die door sangha's (meditatiegroepen) en centra worden georganiseerd in Nederland en Vlaanderen, of elders. St. Leven in Aandacht laat de verantwoordelijkheid bij de organisator, maar vraagt wel dat de activiteit gebaseerd is op de traditie van Thich Nhat Hanh. Meld je activiteit voor plaatsing in deze agenda aan bij:

Elke week samen online mediteren
Wekelijks wordt zowel in Nederland als in Vlaanderen online meditatie aangeboden in de avond - via Zoom. Alle deelnemers en de begeleiders zijn in beeld, zodat er een gevoel van samen mediteren kan ontstaan.  Wees welkom om mee te doen! Deelname is gratis. Lees verder voor actuele info en links

11
okt
2020

Thay vieren en voortzetten

11-10-2020 10:00 -12:00
deelname gratis
Thay vieren en voortzetten Op 11 oktober mogen we ter gelegenheid van de 94ste verjaardag van Thay (Thich Nhat Hanh) zijn voortzetting vieren. Zijn voortzetting krijgt concreet vorm in zovele beoefenaars die daarin ondersteund worden door de Stichting Leven in Aandacht, de Nederlands-Vlaamse beweging rond Thich Nhat Hanh.
09
nov
2020

Recitatie van de Vijf Aandachtsoefeningen

09-11-2020 20:00 -21:00
deelname gratis
Recitatie van de Vijf Aandachtsoefeningen Tijdens retraites kan je als beoefenaar de Vijf Aandachtsoefeningen aannemen. Je belooft dan aan jezelf en aan de gemeenschap dat je wilt leven volgens de leefregels van de Vijf Aandachtsoefeningen in het vertrouwen in de Boeddha, de Dharma en de Sangha. Maar ook zonder dat kun je met deze online sangha de oefeningen regelmatig lezen om je beoefening te voeden.
Logo Leven in Aandacht

Nieuwsbrief Aanmelding

Copyright © Leven in Aandacht. Alle rechten voorbehouden