Mindfulness
in de traditie van Thich Nhat Hanh

Activiteiten van sangha's

In dit overzicht staan de publiek toegankelijke activiteiten vermeld die door sangha's (meditatiegroepen) en centra worden georganiseerd in Nederland en Vlaanderen, of elders. St. Leven in Aandacht laat de verantwoordelijkheid bij de organisator, maar vraagt wel dat de activiteit gebaseerd is op de traditie van Thich Nhat Hanh. Meld je activiteit voor plaatsing in deze agenda aan bij:

Online mediteren

Wekelijks wordt zowel in Nederland als in Vlaanderen online meditatie aangeboden - via Zoom. Wees welkom om mee te doen! Deelname is gratis. Lees verder:


17
okt
2021

Herfstwandeling in stilte in Drenthe

17-10-2021 11:00 -15:00
Gratis
Sangha Hoogeveel nodigt je uit om op zondag 17 oktober aanstaande gezamenlijk een meditatieve herfstwandeling te gaan maken in de omgeving van Borger.
18
okt
2021

Recitatie Vijf Aandachtsoefeningen - Online cyclus

18-10-2021 20:00 -21:15
deelname gratis
Tijdens retraites kan je als beoefenaar de Vijf Aandachtsoefeningen aannemen. Je belooft dan aan jezelf en aan de gemeenschap dat je wilt leven volgens de leefregels van de Vijf Aandachtsoefeningen in het vertrouwen in de Boeddha, de Dharma en de Sangha. Maar ook zonder dat kun je met deze online sangha de oefeningen regelmatig lezen om je beoefening te voeden. De avonden worden afwisselend begeleid door Claudia Hoppe, Karin Coolsaet en Stefaan Hansoul.
22
okt
2021

Weet je het zeker? - weekendretraite met br Phap Xa

22-10-2021 20:00 - 24-10-2021 16:30
160 € / 190 €

Sangha Leuven organiseert een retraite met de Nederlandse broeder Phap Xa van het EIAB. In dit weekend hebben we gelegenheid om als sangha langere tijd samen door te brengen, onze beoefening te verdiepen en ons te laten inspireren door elkaars aanwezigheid en die van enkele monastics. In het dagprogramma is ruimte voor zitmeditatie, loopmeditatie, maaltijden in aandacht en stilte, ontspanningsoefeningen en lezingen.

We genieten van de begeleiding van broeder Phap Xa, van de uitstekende accomodatie en een prachtige omgeving.

Logo Leven in Aandacht

Nieuwsbrief Aanmelding

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Copyright © Leven in Aandacht. Alle rechten voorbehouden