Mindfulness
in de traditie van Thich Nhat Hanh

Activiteiten van sangha's

In dit overzicht staan de publiek toegankelijke activiteiten vermeld die door sangha's (meditatiegroepen) en centra worden georganiseerd in Nederland en Vlaanderen, of elders. St. Leven in Aandacht laat de verantwoordelijkheid bij de organisator, maar vraagt wel dat de activiteit gebaseerd is op de traditie van Thich Nhat Hanh. Meld je activiteit voor plaatsing in deze agenda aan bij:

In vrede lopen voor vrede

Elke vrijdag lopen we in vrede voor vrede rond de kern van stad Utrecht. Onze leraar Thich Nhat Hanh is ons voorgegaan door te lopen in vrede tijdens de oorlog in Vietnam. Wij zetten dit graag voort in deze tijd waarin we te maken hebben met oorlog in veel gebieden in de wereld. Door samen in vrede te lopen, wakkeren we in onszelf de vrede aan. Lees meer

Plaats en tijd: Bij de muziektent op het Lepelenburg in Utrecht Oost. We starten om 16.00 uur. Om 17.15 uur zijn we terug.

Online mediteren

Wekelijks wordt zowel in Nederland als in Vlaanderen online meditatie aangeboden - via Zoom. Wees welkom om mee te doen! Deelname is gratis. Lees verder:


03
juni
2022

Mindfulness retraite bij Simply Canvas in Frankrijk

03-06-2022 17:00 - 08-06-2022 14:00
zie website Simply Canvas Farm
Onder begeleiding van boeddhistisch dharma lerares Marjolijn van Leeuwen kun je deelnemen aan een fijne mindfulness retraite van vrijdag 3 tot en met woensdag 8 juni 2022 bij Simply Canvas Farm in Frankrijk.
Logo Leven in Aandacht

Nieuwsbrief Aanmelding

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Copyright © Leven in Aandacht. Alle rechten voorbehouden