Mindfulness
in de traditie van Thich Nhat Hanh

Rock en Relax weekend - yoga, mindfulness, stilte

Van 06 03 2020 18:00 tot 08 03 2020 17:00
Geplaatst door Webteam LIA
Gezien: 1355

Beschrijving

Het Rock & Relax Weekend is een ontspannen weekend op de fijnste plek van Nederland. Om op te laden, bij te komen en om je innerlijke rockstar weer te vinden. Met rustige yoga, mindfulness, stilte, tijd voor jezelf en even lekker verzorgd worden. En naast al dat ontspannen en uitrusten is er natuurlijk ook ruimte voor buiten spelen, knuffelen met de dieren en misschien een kampvuur of een dansje. Niks moeten, nergens aan denken en gewoon lekker rocken en relaxen dus.

Het doel van de Rock & Relax weekenden is om even bij te komen van de drukte van alledag. Dus geen volgepropt programma, niet voor dag en dauw opstaan en alles op een rustig tempo. De vrijdagavond begint met bijvoorbeeld met een liggende ontspanningsmeditatie. Beide ochtenden starten we met een ontspannen yogasessie waarna we in stilte genieten van een heerlijk ontbijtje. We gaan beide dagen lekker naar buiten om de prachtige (en enorme) tuinen van de Maanhoeve te ontdekken, maar nemen ook de tijd om naar binnen te keren.

Rock paper soul siters 2ROCK PAPER SOUL SISTERS

Hanneke en Jente ontmoetten elkaar tijdens een boeddhistische retraite van Wake Up in Drenthe in 2013. Al snel deelden ze ‘shit & joy’ en reisden ze samen af naar Plum Village, het klooster van zen-leraar en grote inspiratiebron Thich Nath Hanh. Ze organiseerden in 2015 hun eerste retreats samen en er volgden steeds meer. 

 

PRAKTISCH

DATA 2020

6-8 maart
29-31 mei
Aankomst op vrijdagmiddag vanaf 17.00 uur en vertrek op zondagmiddag rond 17.00 uur.

Carpoolen is cool. Als je samen wilt reizen, geef dit aan en we brengen jullie in contact.

PRIJZEN

Tweepersoonskamer in de boerderij € 270
Eenpersoonscaravan (met verwarming) in de grote schuur € 300
Eenpersoonskamer in de boerderij € 330

De groepsgrootte is ongeveer 14 deelnemers.

Heb je nog een vraag? Mail ons op

Locatie informatie


Logo Leven in Aandacht

Nieuwsbrief Aanmelding

Copyright © 2018 Leven in Aandacht. Alle rechten voorbehouden