Mindfulness
in de traditie van Thich Nhat Hanh

De kracht van stilte en natuur - Weekendretraite

Van 24 04 2020 18:00 tot 26 04 2020 17:00
Gezien: 221

Beschrijving

In deze retraite ervaren we de beoefening van mindfulness en de helende kracht van de natuur. De winter vraagt ons af te remmen, te verstillen en naar binnen te keren. Kijk maar hoe de natuur om ons heen dat doet.

Hoe doe jij dat?
Voor velen van ons is dit een uitdaging. Om ons heen gaat alles door en wordt er veel van ons verwacht. We zijn wel veel binnen in huis, maar doen we dan ook dat waar de winterperiode voor bedoeld is? De bekende winterdip komt op en we verlangen om daarvan weg te gaan. Deze winter editie in januari is een mooi moment voor jezelf, om te reflecteren en nieuwe wensen te formuleren voor het nieuwe jaar. De stilte ondersteunt ons daarbij. We gaan er ook op uit en trekken de winterse bossen en heide in. Want de zuurstof, ons omringen met natuur én beweging is wat we juist in de winter zo goed kunnen gebruiken.

Wat kun je verwachten?
We verblijven met een kleine groep op de Maanhoeve: een mooie, ruime boerderij in Exloo, Drenthe. Deze locatie (met spirituele tuin, bibliotheek met haardvuur en verschillende dieren) is een inspiratie om gewoon te Zijn en te vertragen. Het programma staat in het teken van stilte, natuur en mindfulness. Het hele weekend hebben we mooie onderdelen die dat ondersteunen en er is ook voldoende tijd om te schrijven, te tekenen, te lummelen en thee te drinken. 
Overdag zullen we de bossen en heide van Exloo intrekken. In de ochtend en avond zijn we op de Maanhoeve. 

Klik hier voor aanmelden en meer informatie

Locatie informatie


Logo Leven in Aandacht

Nieuwsbrief Aanmelding

Copyright © 2018 Leven in Aandacht. Alle rechten voorbehouden