Mindfulness
in de traditie van Thich Nhat Hanh

De Vreugde van Loslaten - Retraiteweekend

Van 18 01 2019 20:00 tot 20 01 2019 17:00
Geplaatst door Webteam LIA
Categorieën: Verdiepingsprogramma
Hits: 2051

Beschrijving

Dit weekend is volgeboekt; ook de wachtlijst is gevuld. Op de agenda van het Vriendenhuis vind je andere weekends met Marjolijn van Leeuwen.

Misschien zijn we verstrikt in onze plannen, werk en gehaaste manier van leven. Of in ideeën over wat we nodig hebben om gelukkig te zijn, eens, ooit, in de toekomst. Of misschien zijn we geblokkeerd door verdriet, boosheid en angst. Hierdoor is het lastig om vrede en geluk aan te raken. In dit weekend kijken we wat loslaten voor ieder van ons betekent. Wat zou je willen loslaten? Hoe kan de beoefening hierbij helpen?

Dit weekend is een retraiteweekend in de Plum Village traditie met de gebruikelijke meditatie-oefeningen, zoals zit- en loopmeditatie, eten in stilte, delen, Edele Stilte (stilteperiode vanaf halverwege de avond, de nacht en ochtend t/m ontbijt).

Voor wie: iedereen is welkom. Enige ervaring met meditatie is prettig. 

Begeleiders: Marjolijn van Leeuwen, dharmaleraar en Maria Ruiters, lid van de Orde van Interzijn

Data en tijden: Je bent welkom vanaf vrijdag 18 januari, om 19.00 uur. Het programma begint om 20.00 uur. We eindigen op zondag 20 januari om 17.00 uur.

Locatie: Vriendenhuis Nooitgedacht in Tricht. Lees meer over de faciliteiten aldaar. Kort tevoren sturen we nog een routebeschrijving en een carpoollijst.

Kosten: € 60,00. Na afloop wordt Dana gevraagd voor zowel het Vriendenhuis als voor de begeleiders van het weekend.
Voor studenten en mensen in een vergelijkbare inkomenssituatie is een reductietarief beschikbaar: € 45.

Aanmelden: Het weekend is helaas volgeboekt. Ook de wachtlijst bevat voldoende aanmeldingen.  Bij afmelden geldt de volgende annuleringsregeling: tot 4 weken voor aanvang 90% restitutie van het inschrijfgeld; tot 2 weken 75%; daarna geen restitutie. Het maximum aantal deelnemers is 24.

Locatie informatie


Logo Leven in Aandacht

Nieuwsbrief Aanmelding

Copyright © 2018 Leven in Aandacht. Alle rechten voorbehouden