Mindfulness
in de traditie van Thich Nhat Hanh

Zomerretraite bij Sangha Cèdres Bleus (Fr)

Beschrijving

De zomerretraite in “La maison aux Cèdres Bleus” nodigt je uit om je beoefening te verdiepen op een creatieve en vreugdevolle manier. Phil Dat en Carole staan in voor het doorgeven van Thay’s gedachtengoed en verschillende manieren van beoefenen. Katelijn gaat op een liefdevolle manier met je mee, op stap met je stem en haar boventonen.

De voertaal is Engels en Frans want Phil Dat is Engelstalig en spreekt Frans, Carole is Franstalig en spreekt Engels, Katelijn is Nederlandstalig en spreekt Frans en Engels.

Data en tijden:  De retraite begint op zaterdag 3 augustus 2019 vanaf 16u en eindigt op zaterdag 10 augustus 2019 na het ontbijt.

Locatie: La maison aux cèdres bleus - Les Mazeaux, 43140 Séauve-sur-Semène – Frankrijk - (30km ten Z-W van Saint-Etienne dat ligt ten Z van Lyon)

Voor wie: iedereen met belangstelling voor volle aandachtsbeoefening, meditatie, zingen, stilte en verdieping is welkom.

Begeleiding door: de retraite wordt begeleid door de Phil Dat Phan, Carole Angevin en Katelijn Vanhoutte.

Phil Dat Phan en Carole Angevin hebben 9 jaar als monnik en non in Plum Village gewoond in de periode waarin de groep monastics klein was en er gelegenheid was om rechtstreeks van Thay onderricht te ontvangen. In hun huidig leven is de volle aandachtsbeoefening nog steeds de basis van hun levenswijze en hun werk. Ze hebben samen 2 dochters en hebben in 2016 hun centrum “La maison aux Cèdres Bleus” opgericht als een nieuwe Sangha op basis van het gedachtengoed van Thay.
Katelijn Vanhoutte geeft workshops “Zingen in volle aandacht en boventoonzang” sinds 2007 en is  vrijwilliger in Plum Village sinds 2011. Ze begeleidt sangha Merelbeke en is aspirante bij de Orde van het Interzijn.

Kosten: Vanaf 300 tot 500.  Voor detail van de prijzen klik hier

Aanmelden: bij Katelijn: of Phil Dat: https://sanghacedrebleu.wordpress.com/contact/

Locatie informatie


Logo Leven in Aandacht

Nieuwsbrief Aanmelding

Copyright © 2018 Leven in Aandacht. Alle rechten voorbehouden