Skip to main content

Mindfulness
in de traditie van Thich Nhat Hanh

Oasefestival in Frankrijk

Oase Festival

16-21 juni 2023 in Frankrijk

oasefestivalGedurende deze mooie retraite kijken we naar onze innerlijke tuin. We gebruiken de natuur als inspiratiebron en de mindfulnesstraditie van Plum Village als rode lijn om van je leven een oase te maken. Look Hulshoff, dharmaleraar in de traditie van Thich Nhat Hanh is één van de hoofdbegeleiders deze week en de de retraite wordt gegeven op Simply Canvas Farm (vijf minuten van de Lower Hamlet) de plek van Sandra en Santi (zij waren ooit monnik en non in Plum Village).

Gezamenlijk met natuurcoaching, tuinieren, mindfulness, meditatie, maar ook natuurkunst, beweging en muziek kijken we naar binnen. Hoe ziet onze innerlijke tuin er nu uit, waar moeten we hoognodig wieden en wat willen we nog aanplanten, veranderen en op laten bloeien om van ons leven een oase te maken. 

Er komen bijzondere begeleiders, die allemaal de keuze hebben gemaakt hun leven te vereenvoudigen en dichter bij de natuur te leven. Met hen maak je een plan voor je innerlijke tuin gedurende de retraite.  Op een ontspannen manier kun je, kennis maken met een andere levensstijl, je hoofd legen, je hart opladen en fijne mensen ontmoeten.

Plek: Simply Canvas Farm in Frankrijk
Datum: 16-21 juni
Prijs vanaf: €695 met je eigen tentje of €795 in een accommodatie inclusief volpension en de retraite.

Contact: hello@simplycanvasfarm.com

Evenement Eigenschappen

Startdatum 16-06-2023 15:00
Einddatum 21-06-2023 14:00
Max. deelnemers 15
Ingeschreven 0
Aantal plaatsen 15
Prijs per persoon 695 - 795 euro
Locatie Simply Canvas Farm, Frankrijk

Locatie Kaart