Gezongen Noble Speech - Verdiepingsdag Vlaanderen

Gezongen Noble Speech - Verdiepingsdag Vlaanderen

Van 21 09 2019 10:30 tot 21 09 2019 16:30

Bij Ehipassiko Boeddhistisch Centrum, Antwerpen

Geplaatst door Karin Coolsaet

Categorieën: Activiteiten van sangha's, Verdiepingsprogramma LIA

Gezien: 10113


Met klank je “deep listening” en “noble speech” verdiepen, een verdiepingsdag georganiseerd door Sangha de Lotusknop in Antwerpen met steun van Stichting Leven in Aandacht.

Thay vertelt ons op een hartverwarmende manier over “Deep listening” en “Noble speech”. Hij toont ons hoe het één verbonden is met het ander, hoe we door aandacht te geven aan “diep luisteren” kunnen groeien in de “liefdevolle spraak”.
Ook als we zingen kunnen we “diep luisteren” beoefenen. We kunnen met liefdevolle aandacht luisteren naar wat onze stem wil vertellen en haar de ruimte geven om te zingen, op het moment en de manier die voor haar juist voelt. Zo kom je dichter bij wat je stem wil vertellen over wat er in haar innerlijke bron opborrelt en kom je tot een gezongen Noble Speech.

Deze ervaring kan dan weer teruggekoppeld worden aan je manier van luisteren en spreken in je dagelijks leven.
Er wordt voor een veilige sfeer gezorgd waarin ieder volgens eigen ritme stapjes kan zetten.
Er is absoluut geen zang- of muziekervaring nodig.

Datum en tijden: aanvang om 10:30 uur en einde om 16:30 uur. Je bent welkom vanaf 10:00 uur.

Locatie: Ehipassiko Boeddhistisch centrum, De Sevillastraat 89, 2100 Deurne -Zuid

katelijn VanhoutteProgramma: Er worden oefeningen aangeboden die gericht zijn op het op een liefdevolle manier benaderen van je stem en je manier van luisteren.
De oefeningen worden gedragen door de jarenlange praktijk van Katelijn tijdens de zomerretraites in Plum Village.

Begeleiding: Katelijn Vanhoutte (foto).
Zangtherapeute en Mindfulnesstrainer.
Ze bezielt de Sangha van Merelbeke. Daarnaast heeft ze een eigen zangtherapiepraktijk, geeft ze lessen in zang/meditatie en workshops stemgebruik in contact met personen met dementie.
Ze volgt op het ogenblik het traject van de Orde van het Interzijn als aspirant.
Meer info: www.adoravita.be

Deelnameprijs: € 25, eigen lunch meebrengen, voor koffie en thee bij de lunch wordt gezorgd, kraanwater is de hele dag beschikbaar, breng een goed sluitbaar flesje mee. Reductie: voor studenten en mensen in een vergelijkbare kostensituatie is er een reductie van 25%.

Aanmelden: De inschrijving verloopt online via deze website. Zie de knop ‘Inschrijven’ bovenaan deze aankondiging (vanaf 1 juli 2019). De inschrijving is definitief na betaling.
Bij afmelden geldt de volgende annuleringsregeling: tot 4 weken voor aanvang 90% restitutie van het inschrijfgeld; tot 2 weken 75%; daarna geen restitutie.
Het maximum aantal deelnemers is 15.

Contactinformatie
E-mailadres: