De kunst van het niets doen - Oaseweekend

De kunst van het niets doen - Oaseweekend

Van 12 07 2019 19:00 tot 14 07 2019 16:00

Bij Vriendenhuis Nooitgedacht, Tricht

Geplaatst door Cilia Galesloot

https://www.vriendenhuisnooitgedacht.nl/retraites/oase-basisbeoefening/

Categorieƫn: Activiteiten van sangha's

Hits: 450


Niets doen is iets. Als je de to-do lijst een tijdje loslaat kan wat gezien wil worden ook echt zichtbaar worden. 

In Vriendenhuis Nooitgedacht organiseren we elke maand met veel plezier 'Oaseweekenden' in de traditie van Thich Nhat Hanh. Dit doen we inmiddels al meer dan 10 jaar. In de Oaseweekenden kan je, in een vriendschappelijke sfeer, komen oefenen in aandachtig leven. 

Voor wie

Voor deelname is enige ervaring in de traditie van Plumvillage noodzakelijk. Je kunt meedoen aan deze Oaseweekenden als je:

Dit geldt ook voor beoefenaars uit andere stromingen aangezien er tijdens het Oaseweekend geen uitleg is over de specifieke meditatievormen de traditie van Plumvillage.     

Leraar / begeleider

Paula van Pijpen, lid van de Orde van Interzijn

Accommodatie

Vriendenhuis Nooitgedacht is een echt vriendenhuis. De deelnemers verzorgen om beurten het zogenaamde Heerlijke Huishouden en begeleiden ook de verschillende meditatieactiviteiten. De faciliteiten zijn eenvoudig, we zijn geen professioneel bedrijf maar een vriendengroep die samen oefent. Alles wordt verzorgd door vrijwilligers.  Daarom nemen deelnemers van het weekend zelf beddengoed e.d. mee. Een week voor het weekend ontvangen deelnemers hierover een informatiebrief. We kunnen helaas niet apart koken voor diĆ«ten. Wel kun je indien nodig natuurlijk je eigen eten meenemen.

Meer info en aanmelden

https://www.vriendenhuisnooitgedacht.nl/retraites/oase-basisbeoefening/