Skip to main content

Mindfulness
in de traditie van Thich Nhat Hanh

Wake Up at the Beach

Welkom bij onze spirituele bijeenkomst op het strand van Zandvoort aan Zee! Wij nodigen alle jongvolwassenen tussen 18 en 40 jaar uit om deel te nemen aan deze unieke ervaring. Ons programma biedt een verscheidenheid aan activiteiten, zoals dharma delen, wandelmeditatie, zingen, strandspellen, zwemmen en yoga. Deze activiteiten hebben positieve effecten op het lichaam, de geest en de ziel.

WUbeach

Yoga is een oude praktijk die de fysieke, mentale en spirituele gezondheid bevordert. Het helpt stress en spanning te verminderen, verbetert de ademhaling en de bloedsomloop en versterkt het immuunsysteem. Wandelen in de natuur heeft ook tal van voordelen, waaronder het verbeteren van de stemming, het verminderen van stress en angst en het bevorderen van creativiteit en mentale helderheid.

Strandspellen en zwemmen brengen ons in contact met anderen en stimuleren onze sociale verbondenheid. We worden uitgedaagd om samen te werken, elkaar te ondersteunen en plezier te hebben. Dharma delen biedt de mogelijkheid om onze spirituele zelf te verkennen en inzicht te krijgen in ons leven. Zingen, vooral in een groep, is een krachtige manier om verbinding te maken met anderen en onszelf uit te drukken.

Door deze activiteiten kunnen we ons lichaam, onze geest en ons bewustzijn voeden en de schoonheid van de natuurlijke omgeving ervaren. Door op deze manier samen te komen, kunnen we op een dieper niveau verbinding maken met onszelf en elkaar. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen bij deze transformerende ervaring. Kom en doe met ons mee!

We zijn er zeker van dat dit evenement je zal helpen om jezelf beter te leren kennen, om nieuwe vrienden te maken en om in harmonie te komen met de natuur. Het is een gelegenheid om te ontsnappen aan de stress van het dagelijks leven en om even stil te staan bij jezelf. We zullen elkaar ondersteunen en aanmoedigen om te groeien en te evolueren, terwijl we genieten van de frisse lucht en de zon. Wees welkom!

Titel: Wake Up at the Beach
Locatie: Zandvoort aan Zee
Datum: zaterdag 10 juni 2023
Tijd: 10:50 uur: verzamelen bij Station Zandvoort aan Zee. 11:00 uur: vertrek naar het strand. Einde: 16 uur
Kosten: Deelname is gratis, aanmelden verplicht
Eten en drinken: zelf meenemen

Contact: (+31) 6 41 38 84 54 of sangha@wkup.nl

 

Evenement Eigenschappen

Startdatum 10-06-2023 11:00
Einddatum 10-06-2023 16:00
Max. deelnemers 50
Ingeschreven 0
Aantal plaatsen 50
Prijs per persoon gratis
Categorieën Activiteiten Sangha's & Anderen

Wij accepteren geen inschrijvingen meer