Mindfulness
in de traditie van Thich Nhat Hanh

Zomerweek in Cèdres Bleus, Frankrijk

De zomerretraite in 'La maison aux Cèdres Bleus' nodigt je uit om je beoefening te verdiepen op een creatieve en vreugdevolle manier. Phil Dat en Carole staan in voor het doorgeven van Thay’s gedachtengoed en verschillende manieren van beoefenen. Katelijn gaat op een liefdevolle manier met je mee, op stap met je stem en haar boventonen.

Begeleiding door: de retraite wordt begeleid door de Phil Dat Phan, Carole Angevin en Katelijn Vanhoutte.

Phil Dat Phan en Carole Angevin hebben 9 jaar als monastics in Plum Village gewoond in de periode waarin de groep monastics klein was en er gelegenheid was om rechtstreeks van Thay onderricht te ontvangen.
In hun huidig leven is de volle aandachtsbeoefening nog steeds de basis van hun levenswijze en hun werk. Ze hebben samen 2 dochters en hebben in 2016 hun centrum “La maison aux Cèdres Bleus” opgericht als een nieuwe Sangha op basis van het gedachtengoed van Thay.
Katelijn geeft workshops “Zingen in volle aandacht en boventoonzang” sinds 2007 en is  vrijwilliger in Plum Village sinds 2011. Ze is aspirante bij de Orde van het Interzijn.

De voertaal is Engels en Frans want Phil Dat is Engelstalig en spreekt Frans, Carole is Franstalig en spreekt Engels, Katelijn is Nederlandstalig en spreekt Frans en Engels.

cedres bleu august 2017Voor info in Engels en Frans zie: http://www.adoravita.be/activiteiten/retraite-chant-harmonique-meditation/

Data en tijden:  De retraite begint op zaterdag 8 augustus 2020 vanaf 16u en eindigt op zaterdag 15 augustus 2020 na het ontbijt.

Locatie: La maison aux cèdres bleus - Les Mazeaux, 43140 Séauve-sur-Semène – Frankrijk - (30km ten Z-W van Saint-Etienne dat ligt ten Z van Lyon)

Voor wie: iedereen met belangstelling voor volle aandachtsbeoefening, meditatie, zingen, stilte en verdieping is welkom.

Kosten: Vanaf €500 tot 800.  Voor detail van de prijzen zie: http://www.adoravita.be/activiteiten/retraite-chant-harmonique-meditation/information-and-schedule/

Aanmelden: bij Katelijn: of Phil Dat: https://sanghacedrebleu.wordpress.com/contact/

Evenement Eigenschappen

Startdatum 08-08-2020 16:00
Einddatum 15-08-2020 10:00
Max. deelnemers 15
Prijs per persoon 500 - 800 euro
Locatie La Maison aux Cèdres Bleus (Frankrijk)

Locatie Kaart

Logo Leven in Aandacht

Nieuwsbrief Aanmelding

Copyright © Leven in Aandacht. Alle rechten voorbehouden