Mindfulness
in de traditie van Thich Nhat Hanh

Ik ben aangekomen, ik ben thuis - Online weekendretraite

Ook thuis, vooral thuis, is er gelegenheid om te oefenen. De bekende omgeving en de routines van de dag geven je de gelegenheid om je aandacht te ontwikkelen en diep te kijken, mits je daar de tijd voor hebt. We helpen elkaar om die tijd te nemen en de stilte en ruimte op te zoeken.

Voor wie: de retraite is bedoeld voor mensen die bekend zijn met de beoefening in de traditie van Thich Nhat Hanh (bv door het deelnemen aan een sangha of een retraite)

Programma (volgt)

marjolijnBegeleiding: de retraite wordt begeleid door dharmaleraar Marjolijn van Leeuwen

Kosten: de retraite wordt aangeboden voor de volgende bedragen: 50 - 75 - 100 euro. Je kunt zelf een bedrag kiezen. Uit de opbrengst wordt de vergoeding aan de leraar betaald (dana) en andere onkosten.

Benodigdheden: Computer, laptop of Ipad. We gebruiken het programma Zoom. Tevoren krijg je hiervoor een link en instructies. 

Aanmelden: De inschrijving verloopt via deze website en start 1 februari 2021. Zie de knop Inschrijven helemaal onderaan deze aankondiging. 
Bij afmelden geldt de volgende annuleringsregeling: tot 4 weken voor aanvang 90% restitutie van het inschrijfgeld; tot 2 weken 75%; daarna geen restitutie.

Contact:  

Evenement Eigenschappen

Startdatum 19-03-2021 19:30
Einddatum 21-03-2021 13:00
Registratie Startdatum 01-02-2021 08:00
Max. deelnemers 20
Ingeschreven 0
Aantal plaatsen 20
Prijs per persoon 50 tot 100 euro
Locatie Online event

Locatie Kaart

Logo Leven in Aandacht

Nieuwsbrief Aanmelding

Copyright © Leven in Aandacht. Alle rechten voorbehouden