Mindfulness
in de traditie van Thich Nhat Hanh

Ik raak de Aarde aan - Weekendretraite

In onze traditie raken we van tijd tot tijd de aarde aan en verbinden we ons met onze voorouders, tijdgenoten en nakomelingen. We leven hier en nu en op een bepaalde plek, maar we staan niet alleen. We maken onderdeel uit van de stroom van het leven. In dit weekend passen we deze inzichten toe op ons eigen persoonlijke leven. De drie buigingen zijn daarbij onze leidraad.

Voor wie: de retraite is bedoeld voor mensen die bekend zijn met de beoefening in de traditie van Thich Nhat Hanh (bv door het deelnemen aan een sangha of een retraite)

Datum/ tijd: Het weekend start donderdag om 18 uur met een lichte maaltijd. Het programma eindigt zondag om 16 uur. Na gezamenlijk opruimen en schoonmaak zijn we uiterlijk 17 uur klaar.

Locatie: Het weekend vindt plaats in Conferentiecentrum Bosoord in Loenen. Lees meer over de faciliteiten van Bosoord. De weekends starten steeds op vrijdag om 18.00 uur met een broodmaaltijd. Ze eindigen op zondag om 17.00 uur

marjolijnBegeleiding: de retraite wordt begeleid door dharmaleraar Marjolijn van Leeuwen

Kosten: De deelnameprijs is 240 euro. Voor studenten en mensen in vergelijkbare financiele situatie is een tarief van 180 euro beschikbaar. Er zijn enkele 1-persoonskamers. Deze kosten 25 euro extra.
Huur linnenpakket kost 5 euro extra.

Aanmelden: Dit weekend is verzet van online naar Bosoord. We hebben goede hoop dat het door kan gaan op locatie, uiteraard met de voorgeschreven coronamaatregelen. Hierover ontvang je nog apart bericht. Als het niet kan gaat het weekend online door.
De inschrijving start 1 september. Zie de knop Inschrijven helemaal onderaan deze aankondiging (verschijnt tzt).
Bij afmelden geldt de volgende annuleringsregeling: tot 4 weken voor aanvang 90% restitutie van het inschrijfgeld; tot 2 weken 75%; daarna geen restitutie.

Teksthttps://www.aandacht.net/beoefening/teksten/item/de-drie-buigingen-aanraken-van-de-aarde

Contact:  

Evenement Eigenschappen

Startdatum 15-10-2021 19:30
Einddatum 17-10-2021 16:30
Registratie Startdatum 01-09-2021
Max. deelnemers 20
Ingeschreven 0
Aantal plaatsen 20
Sluitingsdatum 14-10-2021 12:00
Prijs per persoon Gratis
Locatie Bosoord, Loenen

Locatie Kaart

Logo Leven in Aandacht

Nieuwsbrief Aanmelding

Copyright © Leven in Aandacht. Alle rechten voorbehouden