Mindfulness
in de traditie van Thich Nhat Hanh

Ademen met Moeder Aarde - Dag van Aandacht

‘Ademen met Moeder Aarde’ is voor wie uitdrukking wil geven aan de liefde voor en de verbondenheid met Moeder Aarde. Ademen met Moeder Aarde is meer nodig dan ooit. Bijna dagelijks zien en horen we nieuwsberichten over massale uitsterving van leven, extreme droogte, overstromingen, bosbranden etc.  Deze berichten roepen heftige en soms overrompelende emoties op.

Op deze dag geven we ruimte aan deze emoties. We kijken hoe de oefening van aandacht ons kan helpen bij deze emoties te blijven en ons helderheid van geest kan geven. Met deze helderheid kunnen we in ons persoonlijk leven in actie komen. Dat kunnen we alleen doen, maar ook als sangha samen zoals Thay in zijn calligrafie ‘Go as a river’ aangeeft. We kunnen deze dag kijken welke verdere acties we in sanghaverband kunnen ondernemen.

Data en tijden: Je bent welkom op zondag 20 september vanaf 09.30 uur. Het programma begint om 10.00 uur. We eindigen om 17.00 uur. Omwille van de groepsenergie vragen we je alleen aan het weekend mee te doen als je het gehele weekend aanwezig kunt zijn.

Programma: de dag bevat o.a. een Dharma-lezing, zit-, loop-, eet- en werkmeditatie, stilteperioden, dharma-delen en totale ontspanning.

Look Hulshoff PolmarjolijnBegeleiders: Look Hulshoff Pol en Marjolijn van Leeuwen, beiden dharmaleraar in de traditie van Thich Nhat Hanh

Voor wie: Iedereen is welkom

Locatie: Vriendenhuis Nooitgedacht in Tricht. Kort tevoren sturen we nog een routebeschrijving en een carpoollijst, plus de laatste informatie wat mee te nemen etc.

Aantal deelnemers: Maximaal 10

Lunch: voor deze dag neemt iedereen een eigen vegetarische lunch mee. 

Corona-practise: Op deze dag zullen we de Corana-maatregelen van het RIVM in onze practise opnemen, op zo'n manier dat er sprake is van verdieping in plaats van een hindernis. 

Schoonmaken: Aan het einde van het programma maken we als groep de ruimte weer schoon.

Kosten: Er is één tarief: € 25. Na afloop wordt Dana gevraagd voor zowel het Vriendenhuis als voor de begeleiders van het weekend. 

Aanmelden: Deze dag is volgeboekt. Je kunt je nog aanmelden voor de wachtlijst via .  
Bij afmelden geldt de volgende annuleringsregeling: tot 4 weken voor aanvang 90% restitutie van het inschrijfgeld; tot 2 weken 75%; daarna geen restitutie. 

Evenement Eigenschappen

Startdatum 20-09-2020 10:00
Einddatum 20-09-2020 17:00
Registratie Startdatum 15-06-2020
Max. deelnemers 11
Ingeschreven 11
Aantal plaatsen 0
Prijs per persoon €25.00
Locatie Vriendenhuis Nooitgedacht, Tricht
Sorry, dit evenement is volgeboekt. Klik op Details voor meer info.

Locatie Kaart

Logo Leven in Aandacht

Nieuwsbrief Aanmelding

Copyright © Leven in Aandacht. Alle rechten voorbehouden