Skip to main content

Mindfulness
in de traditie van Thich Nhat Hanh

De binnenkant van duurzaamheid - verdiepingsdag

Deze verdiepingsdag wordt georganiseerd door twee jongeren van Wake Up, Jan-Jitze Hees en Dominique Hermans. Hij is bedoeld voor mensen van alle leeftijden. Zorgdragen voor hart, hoofd en lichaam is onze oefening deze dag.

Wake Up dag duurzaamheid Boeddha

We leven op een schitterende aarde, vol van wonderen. In onze traditie leren we dat onze binnenwereld verbonden is met de buitenwereld. Er is een hele hoop werk aan de winkel om klimaatverandering het hoofd te bieden. Daarvoor zullen we ook juist zorg moeten dragen voor ons hoofd, hart en lichaam. Dat bedoelen we met de binnenkant van duurzaamheid!

Op deze dag gaan we daarmee oefenen. We gaan allemaal leuke dingen doen, zoals ecstatic dance, sprankelende Wake Up liedjes zingen, maar ook de diepte in met bijvoorbeeld zit- en wandelmeditatie en Dharma sharing.

Het wordt een dag van met elkaar verbinden, opladen en energie (terug)geven aan jezelf, de ander en de aarde. We zien je graag op zondag 25 juni.

Datum en tijden: Zondag 25 juni 2023. Tijden: aanvang om 10 uur en einde om 16 uur. Je bent welkom vanaf 9.30 uur.

Locatie: De dagen vinden plaats in de Besant Hall van het Internationaal Theosofisch Centrum (ITC), Meentweg 9, 1411 GR Naarden. Voor meer bijzonderheden zie ‘Locatie’ onderaan deze aankondiging. Daar staat ook een routebeschrijving op. Vervoer per OV fiets vanaf station Naarden is mogelijk.

Dominique HermansJan Jitze HeesBegeleiding door: Jan-Jitze Hees uit Amsterdam en Dominique Hermans uit Utrecht, actieve leden van Wake Up Nederland en betrokken bij het organiseren van activiteiten voor Wake Up jongeren. Dominique is expert en inspirator op gebied van MVO, duurzaamheid en circulaire economie . (Mijn onderneming heet De Luisterdame).

Carpool: Via het inschrijfformulier kun je aangeven of je iemand mee kunt nemen. Een week voor de bijeenkomst sturen we een carpoollijst van rit aanbieders toe aan alle deelnemers.

Kosten: De deelnameprijs is € 30. Deelnemers met een wat kleinere beurs betalen € 22,50. Studenten en jongeren met heel weinig inkomen betalen € 15. In deze prijzen worden alleen de organisatiekosten gedekt. We vragen na afloop Dana voor de begeleiders als dank voor het onderricht. We zorgen voor een QR code voor digitaal betalen.

Meenemen: Neem je eigen vegetarische lunch mee. Eventueel je eigen meditatiekussen of bankje. Matjes en kussentjes alsook stoelen zijn aanwezig.

Aanmelden: Vanaf 1 mei 2023 is er gelegenheid in te schrijven via deze website. Zie de knop Inschrijven onderaan deze aankondiging (verschijnt t.z.t.).

Annuleringsvoorwaarden: we hanteren de volgende annuleringsregeling: tot 4 weken voor aanvang 90% restitutie van het inschrijfgeld; tot 2 weken 75%; daarna geen restitutie.

Contact: liaprogramma@aandacht.net

Evenement Eigenschappen

Startdatum 25-06-2023 10:00
Einddatum 25-06-2023 16:00
Sluitingsdatum 23-06-2023 12:00
Max. deelnemers 40
Ingeschreven 34
Aantal plaatsen 6
Prijs per persoon 15 - 30 euro
Locatie Internationaal Theosofisch Centrum, Naarden
Categorieën Verdiepingsprogramma

Wij accepteren geen inschrijvingen meer

Locatie Kaart