Mindfulness
in de traditie van Thich Nhat Hanh

Terug naar de bron - Online retraiteweekend

Een retraite kan helpen om stil te staan en nieuwe inspiratie op te doen. In deze retraite laten we ons inspireren door onze oorspronkelijke motivatie, die heeft gemaakt dat we deelnemen aan een retraite, lid worden van een Sangha, of op een andere manier oefenen op het pad van liefde en begrip.

Een online-retraite, met (geleide)meditaties, dharmalezingen, loopmeditatie in je eigen omgeving, en uitwisseling, om ons letterlijk te ‘herbronnen’ en wegen te vinden onze aspiratie levend te houden. Bedoeld voor zowel ‘beginners’ als ‘gevorderden’.

Programma (volgt)

Jan BoswijkBegeleiding: de retraite wordt begeleid door dharmaleraar Jan Boswijk

Kosten: de retraite wordt aangeboden voor de volgende bedragen: 50 - 75 - 100 euro. Je kunt zelf een bedrag kiezen. Uit de opbrengst wordt de vergoeding (dana) aan de leraar uitgekeerd en onze onkosten betaald

Benodigdheden: Computer, laptop of Ipad. We gebruiken het programma Zoom. Tevoren krijg je hiervoor een link en instructies. 

Aanmelden: De inschrijving verloopt via deze website en start 1 januari 2021. Zie de knop Inschrijven helemaal onderaan deze aankondiging. 
Bij afmelden geldt de volgende annuleringsregeling: tot 4 weken voor aanvang 90% restitutie van het inschrijfgeld; tot 2 weken 75%; daarna geen restitutie.

Contact:  

Evenement Eigenschappen

Startdatum 05-03-2021 20:00
Einddatum 07-03-2021 15:00
Max. deelnemers 40
Ingeschreven 26
Aantal plaatsen 14
Prijs per persoon 50 tot 100 euro

Wij accepteren geen inschrijvingen meer

Logo Leven in Aandacht

Nieuwsbrief Aanmelding

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Copyright © Leven in Aandacht. Alle rechten voorbehouden