Skip to main content

Mindfulness
in de traditie van Thich Nhat Hanh

Dag van Aandacht met kloosterlingen Plum Village

2 Sister True Dedication 020

Met zen de planeet redden, dag van aandacht

Vanaf 21 april maakt zuster True Dedication een tour door Nederland met een team monniken en nonnen van Plum Village. Ze begeleidt een grote retraite in Beukenhof en geeft lezingen in Amsterdam, Utrecht en Nijmegen. Aanleiding is de verschijning van het laatste boek van Thich Nhat Hanh: 'Met zen de planeet redden'. Zuster True Dedication zal met de andere kloosterlingen concrete oefeningen en inzichten delen uit dit boek, dat zij zelf heeft samengesteld en van uitleg voorzien. Tijdens deze dag is er loopmeditatie buiten in het park.

De monniken en nonnen van Plum Village die samen met zuster True Dedication het programma verzorgen zijn: sr Sang Nghiem, br. Pham Hanh, br Ruong Hieu. Zij zijn allemaal uit Nederland afkomstig.

Datum en tijden: zondag 8 mei, start 10.30 uur, einde 16.30 uur. Je bent welkom vanaf 10.00 uur. 

Locatie: Cultuurhuis Lindenberg, Ridderstraat 23, Nijmegen

Programma: op het programma staan: begeleide meditatie, lezing, vraag en antwoord, loopmeditatie. Er wordt voorzien in een eenvoudige vegetarische lunch.

Voor wie: iedereen is welkom

Begeleiding: zuster True Dedication en andere kloosterlingen van Plum Village. Maak kennis met alle kloosterlingen die de bijeenkomst begeleiden

Taal: de taal van deze dag is afwisselend Engels en Nederlands. Je kunt je aanmelden via het inschrijfformulier om simultaan vertaling te ontvangen (via klein kastje en headset). 

Vervoer: Lindenberg is goed te bereiken met OV: vanaf Nijmegen CS 15 minuten lopen door centrum Nijmegen; of een rit van 5 minuten met bus 2, 15, of 33 (halte: Valkhof) of bus 8 (halte: Voerweg). Vanaf beide haltes is het maar één minuut lopen.
Kom je met de auto dan kun je in de parkeergarages achter/ onder Lindenberg parkeren. Deze gaan om 10 uur open.

Kosten: deelname aan deze dag kost € 24,50 tot € 32. De speciale tickets voor studenten zijn uitverkocht. Na afloop wordt dana gevraagd voor de kloosterlingen, als dank voor het onderricht.

Aanmelden: Deze dag is volgeboekt. Ook de wachtlijst is vol. Wil je een lezing plus mindfulnessprogramma van zr True Dedication bijwonendan kun je je beter aanmelden voor de bijeenkomst in Amsterdam op 5 mei 's middags.

Bij afmelden geldt de volgende annuleringsregeling: tot 4 weken voor aanvang 90% restitutie van het inschrijfgeld; tot 2 weken 75%; daarna geen restitutie.

Contact: liaprogramma@aandacht.net

Evenement Eigenschappen

Startdatum 08-05-2022 10:30
Einddatum 08-05-2022 16:30
Max. deelnemers 100
Ingeschreven 100
Aantal plaatsen 0
Sluitingsdatum 06-05-2022 12:00
Prijs per persoon 24,50 - 32 euro
Locatie De Lindenberg, Nijmegen

Sorry, dit evenement is volgeboekt. Klik op Details voor meer info.

Locatie Kaart