Mindfulness
in de traditie van Thich Nhat Hanh

Dharma Online - Cursus boeddhistische psychologie

phap xa 2020 retraite EIABVeel mensen blijven tegenwoordig zoveel mogelijk thuis. Dan kan het fijn zijn een aantal momenten van gezamenlijke beoefening in te roosteren. Elke woensdagavond (vanaf 2 december 2020) van 20:00 - 21:00 uur ben je van harte uitgenodigd deel te nemen aan 'Dharma online'. Er zullen korte lezingen (ongeveer 25 - 30 minuten) over de boeddhistische Psychologie zijn (in de Yogācāra school en Thây’s bijdrage daaraan), alsmede andere activiteiten, zoals zitmeditatie, diepe ontspanning of lichaamsbewegingen.

In het totaal zijn er 10 avonden ingeroosterd, zodat we de tijd hebben dieper in de boeddhistische psychologie te duiken dan normaal gesproken mogelijk is tijdens een weekend retraite.

Thay heeft door zijn diepe beoefening veel van zijn inzichten aan deze levende traditie toe kunnen voegen. Voor het begrijpen van de werking van onze geest gaan beoefening en studie hand in hand. Begrijpen we onszelf beter, kunnen we beter van onszelf houden en beter voor onszelf zorgen.

Begeleiding door de Nederlandse broeder Phap Xa. Taal Nederlands

Kosten: 'Dharma online' is kosteloos. Donaties worden gewaardeerd en helpt ons bij het verder ontwikkelen van Dharma online.

Aanmelden: Schrijf een email aan:  met als onderwerp: Dharma online woensdagavond. Zoom links, regelmatige updates en links naar de video’s van de lezingen (zodat je het ook buiten de woensdagavonden kunt volgen) ontvang je dan geheel vrijblijvend per email.

Aanbevolen literatuur: Thich Nhat Hanh, Understanding our Mind (Engels - Nederlandse vertaling komt binnenkort)

Contact:

Evenement Eigenschappen

Startdatum 02-12-2020 20:00
Einddatum 02-12-2020 21:00
Max. deelnemers 120
Prijs per persoon dana (donatie)
Locatie Online event

Locatie Kaart

Logo Leven in Aandacht

Nieuwsbrief Aanmelding

Copyright © Leven in Aandacht. Alle rechten voorbehouden