Mindfulness
in de traditie van Thich Nhat Hanh

Voor de storm thuiskomen - Retraiteweekend EIAB

Van 21 11 2019 16:00 tot 24 11 2019 16:00
Geplaatst door Webteam LIA
Categorieën: Verdiepingsprogramma LIA
Gezien: 876

Beschrijving

Nederlandstalige mindfulnessretraite met Verena Böttcher en broeder Phap Xa
Met de decembermaand voor de deur begint voor vele van ons een leven met een nog hoger tempo: wat ga ik kopen voor Sinterklaas en Kerst, wanneer ga ik de kerstboom versieren, wat doen we met Oud en Nieuw, wat gaan we eten en met welke voornemens ga ik 2020 in?
Tijdens dit weekend willen we thuiskomen bij onszelf en ons niet verliezen in onze plannen voor de toekomst. We maken pas op de plaats door er echt 100 % voor onszelf te zijn en voor onszelf te zorgen. Dat is geen hard werk, maar vooral loslaten en leren niets te doen, zodat we het jaar gelukkiger en met meer ontspanning kunnen afsluiten. Uit het loslaten ontstaat weer ruimte en vrijheid in ons.
Programma: Het onthaasten en leren los te laten wordt ondersteund door het monastieke leven in het EIAB en een dagprogramma met zit- en loopmeditatie, ontspanningsoefeningen, eten in stilte, de natuur om ons heen en de gezamenlijke energie van „het niets hoeven doen“. Zo scheppen we de basis voor een dieper en duurzamer geluk, die we in geen enkele supermarkt of webwinkel kunnen kopen.

Locatie: EIAB in Waldbrol, 70 km ten oosten van Keulen. Voor adresgegevens zie hierboven bij 'Locatie'

Begeleiding door broeder Phap Xa, een Nederlandse broeder die leeft in het EIAB en Verena Böttcher, lid van de Orde van Interzijn en bekend van Wake Up NL

Cursustaal: Nederlands!

Aanmelden via website EIAB 

Locatie informatie


Logo Leven in Aandacht

Nieuwsbrief Aanmelding

Copyright © 2018 Leven in Aandacht. Alle rechten voorbehouden