Mindfulness
in de traditie van Thich Nhat Hanh

Meditatie en Stembevrijding - een dag in aandacht (VOL)

Van 30 11 2019 10:00 tot 30 11 2019 16:30
Geplaatst door Webteam LIA
Categorieën: Verdiepingsprogramma LIA
Gezien: 1073

Beschrijving

Een dag Stembevrijding en Meditatie met Jorieke Rijsenbilt en Ellen Starmans. 
Het thema van deze dag is loslaten. Wat betekent loslaten voor jou, wat raakt het aan? Hoe kun je daar vanuit boeddhistisch perspectief naar kijken en dat de ruimte geven? We nodigen je uit je vanuit de stilte zingend op weg te begeven en alles te verwelkomen wat je tegen komt; de vreugde en de pijn, dat wat schuurt en dat wat vrij maakt. Kortom alles wat je bij het gaan van dat pad tegen komt.

Het is een misverstand dat zingen iets zou zijn dat sommigen wél en anderen niet kunnen. Zingen is een natuurlijk fenomeen, het is natuurlijker dan spreken. Je hoeft dus niet je best te doen om zo goed mogelijk te zingen. Want je kunt al zingen. Stembevrijding kan bij het ontdekken van je zangstem een gids zijn. Het gaat over een pad dat leidt naar je ware zelf, naar loslaten van allerlei mechanismen, door een bedding te creëren waarin alles gezien, geuit, gedeeld en bezongen kan worden. Dat wat je daarin ontdekt, kan in ieders eigen tempo en in ieders eigen maat naar buiten gebracht worden.

Datum en tijd: zaterdag 30 november van 10 uur tot 16.30 uur. Je bent welkom vanaf 9.30 uur.

Ellen en Jorieke

Programma: Stembevrijdings-oefeningen, (zit)meditatie, mantra’s zingen.

Voor wie: Iedereen is welkom. Het is speciaal deze dag mee te maken met iemand met wie je je verbonden voelt: broer of zus, moeder of vader, zoon of dochter, vriend of vriendin, partner,  collega etc. 

Begeleiding door Jorieke Rijsenbilt, psychotherapeut (op foto rechts) en Ellen Starmans, muziekdocent, beiden stembevrijder en lid van de Orde van Interzijn

Locatie: deze dag vindt plaats in de Besant Hall van het Internationaal Theosofisch Centrum, Meentweg 9, 1411 GR Naarden. Voor meer bijzonderheden zie ‘Locatie’ bovenaan deze pagina. Een routebeschrijving en een carpoollijst worden tevoren toegestuurd. Kom je liever met het OV?  Dan kun je een OV-fiets nemen voor een fraaie fietstocht. We kunnen helaas geen deelnemers ophalen....

Deelnameprijs: € 25, inclusief koffie en thee. Neem zelf een (vegetarische) lunch mee. 
Reductieprijs voor studenten en mensen met een beperkt inkomen: € 15.
Na afloop wordt dana (donatie) gevraagd voor de begeleiders als dank voor hun inzet en bijdrage aan hun levensonderhoud.

Aanmelden:  De inschrijving voor deze dag is gestopt: er zijn voldoende deelnemers. Ook de wachtlijst is vol. 
Het is niet mogelijk je voor een deel van de dag op te geven. Deelname is altijd voor de hele dag.  
Bij afmelden geldt de volgende annuleringsregeling: tot 4 weken voor aanvang 90% restitutie van het inschrijfgeld; tot 2 weken 75%; daarna geen restitutie.Het maximum aantal deelnemers is 30.

Locatie informatie


Logo Leven in Aandacht

Nieuwsbrief Aanmelding

Copyright © 2018 Leven in Aandacht. Alle rechten voorbehouden