Mindfulness
in de traditie van Thich Nhat Hanh

Opnieuw beginnen - 4 daagse stilteretraite

Van 18 06 2020 18:00 tot 21 06 2020 17:00
Geplaatst door Cilia Galesloot

Beschrijving

Opnieuw beginnen: stilteretraite op de overgang van lente naar zomer met Hilly Bol

Op de overgang van lente naar zomer kunnen we in dit lange weekend, dat eindigt met de langste dag, stoppen, rusten en helen, zonder onnodig praten. We verdiepen onze beoefening en we kunnen onderzoeken waar het oude losgelaten kan worden, zodat er ruimte kan komen voor het nieuwe. Zo kunnen we fris als de prille zomer zijn.

We zullen dit weekend met elkaar mediteren, samen in aandacht eten (er wordt heerlijk vegetarisch voor ons gekookt) en samen in aandacht lopen. We kunnen genieten van de rust en van de natuur. Er zijn dharmalezingen, er is total relaxation, mogelijkheid voor schrijven en tekenen en we zullen met elkaar meditatief zingen. We kunnen zo in diepe verbinding met onszelf en met elkaar zijn, in contact met de stroom van het leven.

Data 2020: 18 - 21 juni. De start is donderdag om 18 uur. Je kunt arriveren vanaf 16 uur. Het programma eindigt zondag om 16 uur. Na gezamenlijk opruimen en schoonmaak is het uiterlijk 17 uur klaar.

Hilly Bol2Begeleiding: het weekend wordt begeleid door Hilly Bol, dharmaleraar in de traditie van Thich Nhat Hanh 

Voor wie? Het weekend is bedoeld voor beoefenaars in de traditie van Thich Nhat Hanh: mensen die een sangha bezoeken of retraites hebben gedaan. Mensen met ervaring in mindfulness of andere boeddhistische tradities zijn ook welkom.

Locatie: De weekenden vinden plaats in Conferentiecentrum Bosoord in Loenen (bij Apeldoorn). Lees meer over de faciliteiten van Bosoord. Tevoren sturen we informatie over route en OV en een carpoollijst om zo mogelijk met elkaar mee te rijden.

Kosten:  A tarief: de deelnameprijs voor dit lange weekend bedraagt € 300, all-in. De vergoeding voor de leraar is verrekend in de prijs.  
B tarief: Voor studenten, of mensen met een beperkt inkomen, is de prijs € 225 per weekend. 
Je kunt voor € 5 een linnenpakket bestellen. Er zijn enkele 1-persoonskamers; deze kosten € 30 extra.
Overnachten elders
: je kunt ook elders in de omgeving bij vrienden of familie overnachten. In dat geval is de prijs € 210. 

Inschrijving: De inschrijving verloopt online via deze website. De start van de inschrijving is uitgesteld i.v.m. de coronacrisis. Indien de maatregelen na 1 juni worden verlicht kan het weekend doorgaan. Er kunnen 18 mensen deelnemen.
Zie de knop Inschrijven bovenaan deze pagina (verschijnt tzt).
Bij afmelden geldt de volgende annuleringsregeling: tot 4 weken voor aanvang: 90% restitutie van het inschrijfgeld; tot 2 weken 75%; daarna geen restitutie. 

Locatie informatie


Logo Leven in Aandacht

Nieuwsbrief Aanmelding

Copyright © 2018 Leven in Aandacht. Alle rechten voorbehouden