Mindfulness
in de traditie van Thich Nhat Hanh

Dag van Aandacht Naarden met nonnen en monniken (VOL)

Van 18 05 2019 10:00 tot 18 05 2019 16:00
Geplaatst door Webteam LIA

Beschrijving

Wake Up voor Iedereen! 
Dit is een event voor iedereen (18-80 jr), in de stijl van Wake Up 

Deze tijd vraagt om het slaan van bruggen en het leggen van verbindingen. Het inzicht in Interzijn, zoals onze leraar Thich Nhat Hanh met vele voorbeelden heeft toegelicht, is essentieel om de werkelijkheid helder te zien. Onder begeleiding van Zr. Jina en andere monniken en nonnen uit Plum Village zullen we deze dag op speelse en levendige wijze onze wortels en diepere wijsheid onderzoeken. Dit gaat via ontmoeting; samen mediteren; een lezing van een van de kloosterlingen en Vraag en Antwoord met een panel van kloosterlingen en beoefenaars.. 

De Aarde vraagt gezamenlijke actie om de uitdagingen waar we voor staan tegemoet te treden. So.. let's Wake Up Together ♥!! Jong en oud; ervaren in de traditie of helemaal nieuw ontmoet elkaar op deze dag.

Deze mindfulness dag wordt aangeboden door Stichting Leven in Aandacht en jongerenbeweging Wake Up NL in samenwerking met de nonnen en monniken van Plum Village..

meditatiegroepen

Programma: Meditaties (zitten en lopen buiten), lezing door een van de monniken en nonnen, mindfulness oefeningen en Vraag & Antwoord sessie. De voertaal is Nederlands.

Voor wie? Iedereen - vanaf 18 jaar - is van harte welkom. Je hoeft geen speciale ervaring te hebben met meditatie.

Locatie: de dag vindt plaats is de Besant Hall van het Internationaal Theosofisch Centrum, Meentweg 9, 1411 GR Naarden. Voor meer bijzonderheden zie ‘Locatie’ bovenaan deze pagina. Daar staat ook een routebeschrijving bij. Een  carpoollijst wordt tevoren toegestuurd zodat je een afspraak kunt maken om mee te rijden.

Deelnameprijs: Voor studenten en mensen met een beperkt inkomen is de prijs € 15. Is dit een probleem neem dan contact op met . Voor alle anderen is de prijs  € 20, inclusief koffie en thee. Neem zelf je vegetarische broodmaaltijd mee. Na afloop wordt Dana gevraagd voor de de monniken en nonnen als dank voor het onderricht en bijdrage aan hun klooster Plum Village.

Aanmelden: De inschrijving is helaas gesloten. De wachtlijst is ook voldoende gevuld. 
Bij afmelden geldt de volgende annuleringsregeling: tot 4 weken voor aanvang 90% restitutie van het inschrijfgeld; tot 2 weken 75%; daarna geen restitutie.

Locatie informatie


Logo Leven in Aandacht

Nieuwsbrief Aanmelding

Copyright © 2018 Leven in Aandacht. Alle rechten voorbehouden