Mindfulness
in de traditie van Thich Nhat Hanh

Dag van Aandacht Deventer met nonnen en monniken (VOL)

Van 12 05 2019 10:00 tot 12 05 2019 16:00
Geplaatst door Webteam LIA

Beschrijving

Deze dag is helemaal volgeboekt. U kunt een andere Dag van Aandacht met de nonnen en monniken bijwonen op 18 mei in Naarden. Lees meer

AANDACHT IS EEN BRON VAN VREUGDE EN GELUK

Op 12 mei organiseren wij als Sanga Deventer samen met Stichting Leven in aandacht deze Dag van aandacht. Wij zijn heel blij en trots dat wij hiertoe sister Jina (senior dharmaleraar in de traditie van Thich Nhat Hanh), samen met een 5-tal kloosterlingen uit Plum Village mogen ontvangen. Zij zullen met hun vreedzame en liefdevolle aanwezigheid ons diepgaand inspireren en beïnvloeden. 

mindfulness is a source of happinessProgramma: Zitmeditatie, lezing, loopmeditatie buiten, mindfulness oefeningen en Vraag & Antwoord sessie. De voertaal is Nederlands.

Begeleiding: De lezing en de mindfulness oefeningen worden verzorgd door zr Jina en de andere monniken en nonnen  van Plum Village  onder wie zr. Sang Nghiem, br. Pham Hanh, br Duc Pho. Lees meer over zr Jina (kloosternaam Chân Diệu Nghiêm).

Voor wie? Iedereen is van harte welkom. Je hoeft geen ervaring te hebben met meditatie.

Locatie: de dag vindt plaats in het Boeddhisch Centrum Deventer (het Pakhuis)  Voor meer bijzonderheden zie ‘Locatie’ bovenaan deze pagina. Daar staat ook een routebeschrijving bij. Een  carpoollijst wordt tevoren toegestuurd zodat je een afspraak kunt maken om mee te rijden.

Deelnameprijs: € 15, inclusief koffie en thee. Neem zelf je vegetarische broodmaaltijd mee. Wij zorgen voor soep. Na afloop wordt Dana (donaties) gevraagd voor de de monniken en nonnen als dank voor het onderricht en bijdrage aan hun klooster Plum Village.

Aanmelden: Deze dag is helaas volgeboekt. Ook de wachtlijst is gevuld.
Bij afmelden geldt de volgende annuleringsregeling: tot 4 weken voor aanvang 90% restitutie van het inschrijfgeld; tot 2 weken 75%; daarna geen restitutie.

Locatie informatie


Logo Leven in Aandacht

Nieuwsbrief Aanmelding

Copyright © 2018 Leven in Aandacht. Alle rechten voorbehouden