Mindfulness
in de traditie van Thich Nhat Hanh

Dag van Aandacht Gent met nonnen en monniken (VOL)

Van 11 05 2019 10:00 tot 11 05 2019 16:00
Geplaatst door Webteam LIA

Beschrijving

AANDACHT IS EEN BRON VAN VREUGDE EN GELUK

Op 11 mei kunnen we genieten van een mindfulness dag onder leiding van zuster Jina, non en dharmaleraar in de traditie van Thich Nhat Hanh. Een vijftal andere monniken en nonnen van Plum Village vergezelt haar, onder wie zr. Sang Nghiem, br. Pham Hanh, br Duc Pho. Lees meer over zr Jina. 

Mindfulness beoefenen met kloosterlingen van Plum Village is een heel speciale ervaring. Hun vreedzame en liefdevolle aanwezigheid, hun lopen, zitten, theedrinken en eten zijn inspirerend en kunnen ons diepgaand beinvloeden. 

Deze dag wordt georganiseerd door de Nederlands-Vlaamse Stichting Leven in Aandacht samen met de Vlaamse Sangha.

mindfulness is a source of happinessProgramma: Zitmeditatie, lezing, loopmeditatie buiten, mindfulness oefeningen en Vraag & Antwoord sessie. De voertaal is Nederlands.

Voor wie? Iedereen is van harte welkom, van jong tot oud. Je hoeft geen ervaring te hebben met meditatie.

Locatie: Deze dag vindt plaats in Rustpunt in Gent.  Voor meer bijzonderheden zie ‘Locatie’ bovenaan deze pagina. Daar staat ook een routebeschrijving bij. Een  carpoollijst wordt tevoren toegestuurd zodat je een afspraak kunt maken om mee te rijden.

Deelnameprijs: € 20, inclusief koffie en thee. Neem zelf je vegetarische broodmaaltijd mee. Voor studenten en mensen in een gelijke inkomenssituatie geldt een reductietarief van € 15. Na afloop wordt Dana gevraagd voor de de monniken en nonnen als dank voor het onderricht en bijdrage aan hun klooster Plum Village.

Aanmelden: De inschrijvingen zijn helaas gesloten wegens volgeboekt. 
Bij afmelden geldt de volgende annuleringsregeling: tot 4 weken voor aanvang 90% restitutie van het inschrijfgeld; tot 2 weken 75%; daarna geen restitutie.

Locatie informatie


Logo Leven in Aandacht

Nieuwsbrief Aanmelding

Copyright © 2018 Leven in Aandacht. Alle rechten voorbehouden