Mindfulness
in de traditie van Thich Nhat Hanh

Meditatie en Tai Chi - Retraiteweekend met br. Phap Cu

Van 21 06 2019 19:00 tot 23 06 2019 16:00
Geplaatst door Webteam LIA
Categorieën: Verdiepingsprogramma LIA
Gezien: 1955

Beschrijving

Een retraiteweekend met meditatie en Tai Chi, begeleid door broeder Phap Cu, monnik in het EIAB en ervaren Tai Chi docent.

In dit weekend zullen de Tai Chi-oefeningen  vergezeld gaan door dagelijkse meditatie beoefening en diepe ontspanning. Tai Chi-oefeningen stabiliseren onze mentale en fysieke gezondheid en leiden tot meer balans en vreugde in ons leven. Door de Tai Chi vormen trainen we kracht, rust en gevoeligheid. Door deze talenten te oefenen ontwikkelen we een nieuw perspectief op onze mogelijkheden.

 Locatie: De dagen vinden plaats in het Vriendenhuis Nooitgedacht in Tricht (bij Geldermalsen). Adres: Middelweg 45, 4196 JG Tricht. Een routebeschrijving en een carpoollijst worden tevoren toegestuurd. Het Vriendenhuis heeft alleen meer-persoons slaapkamers. Lees meer over de bijzonderheden van deze locatie.

Programma:  Meditaties, diepe ontspanning en Tai Chi. Alles in de Plum Village traditie.

Voor wie? Voor iedereen. Enige ervaring met meditatie  is gewenst.

Voertaal: Engels

Begeleiding:  Het weekend wordt begeleid door broeder Phap Cu van het EIAB, monnik in de traditie van Thich Nhat Hanh, ondersteund door Paula van Pijpen, lid van de Orde van Interzijn. Lees meer over br. Phap Cu op de website van het EIAB 

Kosten: De deelnameprijs is € 90. Na afloop wordt Dana gevraagd voor de leraar  en Huize Nooitgedacht.
Reductieprijs: Voor studenten en mensen in een vergelijkbare inkomenssituatie is een reductietarief beschikbaar van: € 67,50.

Aanmelden: De inschrijving is helaas gesloten, omdat het weekend is volgeboekt. Je kunt je nog aanmelden voor de wachtlijst via
Bij afmelden geldt de volgende annuleringsregeling: tot 4 weken voor aanvang 90% restitutie van het inschrijfgeld; tot 2 weken 75%; daarna geen restitutie. Het maximum aantal deelnemers is 22.

Locatie informatie


Logo Leven in Aandacht

Nieuwsbrief Aanmelding

Copyright © 2018 Leven in Aandacht. Alle rechten voorbehouden