Mindfulness
in de traditie van Thich Nhat Hanh

Internationaal Theosofisch Centrum, Naarden

 Routebeschrijving

kaartje Naarden

Auto: Neem vanaf de A1 de afslag Bussum, Naarden. Sla boven rechtsaf. Ga op de eerste kruising met stoplichten rechtsaf de Brediusweg in en steek de snelweg over*. Na enige tijd meegaan met de weg: linksaf naar de Bollelaan. Enige tijd doorrijden tot aan een vluchtheuvel; hier linksaf naar de Flevolaan (ri Oud Valkeveen). Doorrijden en bij het volgende kruispunt (schuin) rechtdoor de Meentweg inrijden. Al gauw maakt de weg een flauwe bocht naar links en daarna rijd je een heel eind door, o.a. langs een weide rechts, weer het bos in en doorrijden totdat je bij nr 9 (aan de rechterkant) bent. Wit bord ITC staat aan de weg.

Navigatie: Met navigatie gaat het niet altijd goed. Wil je deze toch gebruiken tik dan de postcode 1411 GR in en niet het adres. De Meentweg is namelijk erg lang en loopt door diverse plaatsen heen.

OV, trein, bus, lopen: Neem de trein naar station Naarden-Bussum. Ga met bus 'Regioliner' naar halte Flevolaan in Huizen. Vandaar is het 20 minuten lopen. Looproute: loop via de Flevolaan rechtdoor de Meentweg in. Vervolg vanaf * de routebeschrijving voor de auto hierboven.

OV fietsen: Je kunt bij ‘Fietspoint’ op station Naarden-Bussum een OV-fiets huren. Dit kan ook op zaterdag. Fietspoint is open vanaf 8 uur tot 19 uur. Routebeschrijving: ga in zuidelijke richting, ga linksaf naar de Slochterenlaanvolg en ga via de Gen. de la Reylaan naar de Brediusweg, steek de snelweg over en volg vanaf * de routebeschrijving voor de auto hierboven.

Logo Leven in Aandacht

Nieuwsbrief Aanmelding

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Copyright © Leven in Aandacht. Alle rechten voorbehouden