Mindfulness
in de traditie van Thich Nhat Hanh

Internationaal Theosofisch Centrum, Naarden

Routebeschrijving ITC
Meentweg 9, 1411 GR Naarden, Nederland

kaartje

Auto: Neem vanaf de A1 de afslag Bussum, Naarden (afslag 7). Sla bovenaan rechtsaf, richting Valkeveen/Huizen. Ga op de eerste kruising met stoplichten rechtsaf de Brediusweg in en steek de snelweg over*. Na enige tijd meegaan met de weg linksaf naar de Bollelaan. Enige tijd doorrijden tot aan een vluchtheuvel met ANWB bord; hier linksaf naar de Flevolaan (ri Oud Valkeveen). Doorrijden en bij het volgende kruispunt oversteken en (schuin) rechtdoor de Meentweg inrijden. Al gauw maakt de weg een flauwe bocht naar links rond een groot huis en daarna rijd je over een smalle weg een flink eind door, o.a. langs een weide rechts, weer het bos in en dan doorrijden totdat je bij nr 9 (groot wit bord aan de rechterkant met tekst Internationaal Theosofisch Centrum bent. Rijd het terrein op en parkeer tussen de bomen.

OV, trein, bus, lopen: Neem de trein naar station Naarden-Bussum. Ga met bus 'Regioliner' naar halte Flevolaan in Huizen. Vandaar is het 20 minuten lopen. Looproute: loop via de Flevolaan rechtdoor de Meentweg in. Vervolg vanaf * de routebeschrijving voor de auto hierboven.

OV fietsen: Je kunt bij ‘Fietspoint’ op station Naarden-Bussum een OV-fiets huren. Dit kan ook op zaterdag. Fietspoint is open vanaf 8 uur tot 19 uur.  

Logo Leven in Aandacht

Nieuwsbrief Aanmelding

Copyright © Leven in Aandacht. Alle rechten voorbehouden