Mindfulness
in de traditie van Thich Nhat Hanh

Internationaal Theosofisch Centrum, Naarden

 Routebeschrijving

Vanaf 23 augustus tot 24 december is er een omleiding in Naarden vanwege afsluiting van de Oud-Blaricumer weg. We hebben onze routebeschrijving aangepast en ook een kaartje van de gemeente aangepast. Volg de rode lijn.

kaartje Naarden

Auto: Neem vanaf de A1 de afslag Bussum, Naarden (7). Volg de borden 'Omleiding ri Valkeveen' * Rijd rechtdoor in de richting van Naarden Vesting. Aan het eind van de weg volg je de omleiding en ga je rechtsaf.  Na een flauwe bocht rechts ga je onder de snelweg door. Je volgt deze weg en maakt een flauwe bocht naar links en daarna weer een naar rechts en daarna weer een naar links. Bij een kruising met ANWB borden aan je linkerhand en een groot zwart betimmerd huis aan de rechterkant, sla je linksaf de Meentweg in. Al gauw maakt deze weg bij een huis een flauwe bocht naar links. Daarna rijd je een heel eind door, o.a. langs een weide rechts, weer het bos in en doorrijden totdat je bij nr 9 (aan de rechterkant) bent. Een wit bord met ITC erop staat aan de weg.

Navigatie: Navigatiesystemen zoals Tom Tom kun je nu niet goed gebruiken. Google Maps kent de omleiding wel en geeft de nieuwe routes goed aan.

OV, trein, bus, lopen: Neem de trein naar station Naarden-Bussum. Ga met bus 'Regioliner' naar halte Flevolaan in Huizen. Vandaar is het 20 minuten lopen. Looproute: loop via de Flevolaan rechtdoor de Meentweg in. Vervolg vanaf * de routebeschrijving voor de auto hierboven.

OV fietsen: Je kunt bij ‘Fietspoint’ op station Naarden-Bussum een OV-fiets huren. Dit kan ook op zaterdag. Fietspoint is open vanaf 8 uur tot 19 uur. Routebeschrijving: ga in zuidelijke richting, ga linksaf naar de Slochterenlaan en ga via de Gen. de la Reylaan naar de Brediusweg, steek de snelweg niet over maar volg de omleiding richting Valkeveen. Zie verder de routebeschriving per auto vanaf *

Logo Leven in Aandacht

Nieuwsbrief Aanmelding

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Copyright © Leven in Aandacht. Alle rechten voorbehouden