Skip to main content

Mindfulness
in de traditie van Thich Nhat Hanh

Lezing en meditatie door sr True Dedication

You are the future

Lezing door meditatieleraar zuster True Dedication. De lezing is ingebed in een mindfulness programma met een meditatiesessie en Vraag & Aantwoord. 

STD 560

"Mindfulness verandert hoe we naar de wereld kijken en erover denken, hoe we handelen, hoe we omgaan met onze naasten, en hoe we reageren in een crisis."

Zen-boedhistische non en mindfulnessleraar Zuster True Dedication zal, samen met andere Zen-monniken en nonnen, een meditatie begeleiden en inzichten delen over hoe je goed voor jezelf kan zorgen door aandachtig te kijken naar jezelf en de wereld. Maak kennis met alle kloosterlingen die de bijeenkomst begeleiden

Datum – tijd: 3 mei van 17.00 -19.00 uur. Je bent welkom vanaf 16.30 uur

Waar: Theaterzaal van het Parnassos CultuurCentrum, Kruisstraat 201, 3581 GK Utrecht

Voor wie? De bijeenkomst is bedoeld voor studenten van universiteit en hogeschool in Utrecht, maar nu ook opengesteld voor alle jongeren tot 35 jaar. 

Taal bijeenkomst: Engels

Programma: Een geleide meditatie, gevolgd door een lezing. Er wordt afgesloten met Questions & Answers vanuit het publiek aan de monniken en nonnen.

Hoe kun je je aanmelden? Je kan je aanmelden via het Student Wellbeing Office van de Universiteit Utrecht. Volg deze link voor het inschrijfformulier

Organisatie: Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door Meditation Lab van de Universiteit Utrecht in samenwerking met Wake Up, de jongerenbeweging.

Evenement Eigenschappen

Startdatum 03-05-2022 17:00
Einddatum 03-05-2022 19:00
Max. deelnemers 100
Prijs per persoon gratis
Locatie Parnassos Cultuurcentrum, Utrecht

Locatie Kaart