Mindfulness
in de traditie van Thich Nhat Hanh

De vier elementen van Ware Liefde -Verdiepingsdag 4/5

marjolijnOnze leraar Thich Nhat Hanh geeft ons in zijn boek Intimiteit inzicht in hoe we onze relaties kunnen onderhouden, ze fris kunnen houden, en we onze partner kunnen accepteren en van hem of haar houden zoals hij of zij is. Hij geeft concreet advies over hoe je vol aandacht en voedend voor elkaar blijft te midden van onze vele verantwoordelijkheden en de drukte van het dagelijks leven.

Zaterdag 15 mei: De 4 elementen van ware liefde: een ander gelukkig maken - met dharmaleraar Marjolijn van Leeuwen

Je hebt niet een andere persoon nodig om lief te hebben. Toon liefde aan jezelf. Als je daarin slaagt wordt het heel natuurlijk om van een ander te houden. Je liefde wordt dan net een lamp die licht schijnt: je liefde maakt heel veel mensen gelukkig.

Tijden: aanvang om 10 uur en einde om 16 uur. Je bent welkom vanaf 9.30 uur.

Programma: In de ochtend is er een lezing over het thema. We lopen zelf een loopmeditatie buiten in onze eigen omgeving. Inzichten en ervaringen over het thema wisselen we uit in kleine groepen. Vragen kunnen worden voorgelegd in een Vraag & Antwoord sessie. 

Voor wie? Iedereen is van harte welkom. Enige ervaring met de beoefening in de traditie van Thich Nhat Hanh is prettig.

Locatie: online via Zoom

Deelnameprijs: van 20 tot 30 euro per dag. Bij een online dag wordt de opbrengst gebruikt voor onze onkosten (o.a. annulering) en voor de vergoeding van de leraar

Aanmelden: Vanaf 9 april is de inschrijving open. Zie knop helemaal onderaan deze aankondiging (verschijnt t.z.t). 
Bij afmelden geldt de volgende annuleringsregeling: tot 4 weken voor aanvang 90% restitutie van het inschrijfgeld; tot 2 weken 75%; daarna geen restitutie.

Contact:

Boek: Helaas is het boek Intimiteit niet meer in de boekhandel te verkrijgen. Wel zijn er nog enkele exemplaren in onze boekwinkel (mail naar ). Ook is er een e-book versie te bestellen. Je kunt ook de Engelse uitgave bestellen: Fidelity.

Evenement Eigenschappen

Startdatum 15-05-2021 10:00
Einddatum 15-05-2021 16:00
Max. deelnemers 30
Ingeschreven 18
Aantal plaatsen 12
Sluitingsdatum 13-05-2021 20:00
Prijs per persoon 20 - 30 euro

Wij accepteren geen inschrijvingen meer

Logo Leven in Aandacht

Nieuwsbrief Aanmelding

Copyright © Leven in Aandacht. Alle rechten voorbehouden