Skip to main content

Mindfulness
in de traditie van Thich Nhat Hanh

Mantradag - Healing yourself is healing the Earth

earth holder

Een dag zingen in aandacht voor en met de aarde, jezelf en elkaar.
Als we zo zingen, voeden en helen we tegelijkertijd het collectieve bewustzijn; de eindeloze stroom van leven die al duizenden jaren stroomt en waar wij deel van zijn.

Mantra’s zingen

Mantra's zijn korte, memorabele zinnen met een levensbeschouwelijke inslag en een verrassende combinatie van woorden. Ze worden vaak wat langer gezongen. Het zingen van een mantra helpt ons om te openen, te verzachten en te verwonderen. [Naar Jan Korti, stembevrijder]
Zingen gaat over een verbondenheid die meningen en perspectieven ontstijgt, die je samenbrengt in het weten dat er een heelheid bestaat waar niemand buiten kan vallen. [Naar Anna Fernhout, stembevrijder]

We zingen mantra’s uit alle windstreken en liedjes van Plum Village.
Voor deze Mantradag is geen zangervaring nodig, plezier in zingen is genoeg.

Ellen en JoriekeKom zingen, zitten, lopen en bewegen in aandacht met Jorieke Rijsenbilt (foto rechts), aspirant Dharmaleraar/stembevrijder en Ellen Starmans lid van de Orde van Interzijn/stembevrijder.

Datum en tijden: Zondag 22 mei 2022. Tijden: aanvang om 10 uur en einde om 16 uur. Je bent welkom vanaf 9.30 uur.

Locatie: Deze mantradag vindt plaats in de Besant Hall van het Internationaal Theosofisch Centrum (ITC), Meentweg 9, 1411 GR Naarden. Voor meer bijzonderheden zie ‘Locatie’ onderaan deze aankondiging. Daar staat ook een routebeschrijving op. 

Carpool: Via het inschrijfformukier kun je aangeven of je iemand mee kunt nemen. Een week voor de bijeenkomst sturen we een carpoolijst van rit aanbieders toe aan alle deelnemers.

Kosten: De deelnameprijs is 30 euro. Studenten en mensen in een soortgelijke financiele situatie betalen 22,50 euro. Deze bedragen dekken alleen de kosten van de organisatie.  Na afloop wordt Dana gevraagd voor de begeleiders, als dank voor hun inzet.

Meenemen: Eventueel je eigen meditatiekussen of bankje. Matjes en kussentjes alsook stoelen zijn aanwezig. Neem je eigen vegetarische lunch mee. Neem graag ook contant geld mee voor dana. 

Aanmelden: Vanaf 1 april 2022 is er gelegenheid in te schrijven via deze website. Zie de knop Inschrijven onderaan deze aankondiging (verschijnt t.z.t.).

Annuleringsvoorwaarden: we hanteren de volgende annuleringsregeling: tot 4 weken voor aanvang 90% restitutie van het inschrijfgeld; tot 2 weken 75%; daarna geen restitutie.

Contact: liaprogramma@aandacht.net

Evenement Eigenschappen

Startdatum 22-05-2022 10:00
Einddatum 22-05-2022 16:00
Max. deelnemers 45
Ingeschreven 22
Aantal plaatsen 23
Sluitingsdatum 20-05-2022 12:00
Prijs per persoon 22,50 - 30 euro
Locatie Internationaal Theosofisch Centrum, Naarden

Wij accepteren geen inschrijvingen meer

Locatie Kaart