Radical Mindfulness - Seminar 25 jaar St. Leven in Aandacht

Radical Mindfulness - Seminar 25 jaar St. Leven in Aandacht

Van 03 05 2020 10:15 tot 03 05 2020 16:15

Bij Posthoornkerk, Amsterdam

Geplaatst door Cilia Galesloot

Categorieën: Verdiepingsprogramma LIA

Gezien: 2561


Seminar Radical Mindfulness: Zen Teachings for Challenging Times

Hoe kunnen de waardevolle lessen van onze leraar Thich Nhat Hanh helpen de uitdagingen van de toekomst te beantwoorden? Ter ere van het 25-jarig jubileum van de stichting Leven in aandacht organiseren we een seminar waarin dit thema centraal staat. Samen met enkele kloosterlingen uit Plum Village en met diverse sprekers en activiteiten laten we ons deze dag inspireren voor de toekomst. We hopen naast bekende vrienden ook vele nieuwe vrienden te verwelkomen op deze dag!

Voertaal: Nederlands; de lezing van zuster True Dedication (Engels) wordt vertaald. 

Programma:

Datum, tijd: zondag 3 mei van 10.15 tot 16.15 uur. Je bent welkom vanaf 09.45 uur

Locatie: Posthoornkerk, Amsterdam. 10 minuten lopen van het Centraal Station.

Voor wie: voor alle beoefenaars van Leven in Aandacht, maar evenzeer voor iedereen die interesse heeft in het gedachtegoed van Thich Nhat Hanh en in geëngageerd boeddhisme.

Meenemen: graag je eigen lunch meenemen. 

Deelnameprijs: A tarief: 30 euro. B tarief (voor studenten en mensen met een beperkt inkomen): 25 euro. Het B tarief geldt ook voor mensen die de Wake Up-dag op 2 mei in Almere bezoeken.* 
Na afloop wordt Dana gevraagd voor de kloosterlingen als dank voor het onderricht en bijdrage aan hun levensonderhoud.

Aanmelden: online via deze website vanaf 1 februari 2020, zie knop bovenaan deze aankondiging. De inschrijving is definitief na betaling. 
Bij afmelden geldt de volgende annuleringsregeling: tot 4 weken voor aanvang 90% restitutie van het inschrijfgeld; tot 2 weken 75%; daarna geen restitutie.

* Op zaterdag 2 mei begeleidt sr. True Dedication ook een verdiepingsdag voor jongeren in de Vietnamese tempel in Almere. Zie voor meer info en aanmelden: https://wkup.nl/event/wake-up-day-engaged-mindfulness/