Mindfulness
in de traditie van Thich Nhat Hanh

Thema 'Wat ik leerde van Thay' - Verdiepingsdag 1/3

TNH teaching

Dit is de 1e verdiepingsdag in de serie van drie: ‘Wat ik leerde van Thay’. 

Onze leraar zenmeester Thich Nhat Hanh (aanspreekvorm Thay betekent leraar) is begin dit jaar overleden in Vietnam. Hij heeft veel mensen over de hele wereld geinspireerd en een grote spirituele gemeenschap tot stand gebracht van kloosterlingen en leken beoefenaars over de hele wereld. In deze serie delen we de lessen die Thay ons persoonlijk leerde.

De volgende twee dagen zijn op:

  • 30 oktober met Jan Veenendaal
  • 27 november met Verena Böttcher

Voor wie? Iedereen is op deze dag van harte welkom. Ervaring met meditatie is niet nodig.

Datum en tijden: Zondag 25 september 2022. Tijden: aanvang om 10 uur en einde om 16 uur. Je bent welkom vanaf 9.30 uur.

Locatie: De dagen vinden plaats in de Besant Hall van het Internationaal Theosofisch Centrum (ITC), Meentweg 9, 1411 GR Naarden. Voor meer bijzonderheden zie ‘Locatie’ onderaan deze aankondiging. Daar staat ook een routebeschrijving op. Vervoer per OV fiets vanaf station Naarden is ook goed mogelijk.

Carpool: Via het inschrijfformulier kun je aangeven of je iemand mee kunt nemen. Een week voor de bijeenkomst sturen we een carpoolijst van rit aanbieders toe aan alle deelnemers.

Phap Xa 2020Begeleiding door: de Nederlandse monnik br. Phap Xa uit het EIAB. Lees meer

Programma: Naast een lezing, oefeningen en delen over het onderwerp, is deze dag is ook een dag van aandacht, rust en stilte. We beoefenen zit- en loopmeditatie (buiten) en eten grotendeels in stilte.

Kosten: De deelnameprijs is 30 euro. Studenten en andere mensen met een krappe beurs betalen 22,50 euro. Deze bedragen dekken alleen de kosten van de organisatie. Na afloop wordt Dana gevraagd voor de leraar als dank voor het onderricht.

Meenemen: Neem je eigen vegetarische lunch mee. Eventueel je eigen meditatiekussen of bankje. Matjes en kussentjes alsook stoelen zijn aanwezig. 

Aanmelden: Vanaf 1 augustus is er gelegenheid in te schrijven via deze website. Zie de knop Inschrijven onderaan deze aankondiging (verschijnt t.z.t.).

Annuleringsvoorwaarden: we hanteren de volgende annuleringsregeling: tot 4 weken voor aanvang 90% restitutie van het inschrijfgeld; tot 2 weken 75%; daarna geen restitutie.

Contact: liaprogramma@aandacht.net

Evenement Eigenschappen

Startdatum 25-09-2022 10:00
Einddatum 25-09-2022 16:00
Max. deelnemers 70
Ingeschreven 56
Aantal plaatsen 14
Sluitingsdatum 23-09-2022 12:00
Prijs per persoon 22,50 - 30 euro
Locatie Internationaal Theosofisch Centrum, Naarden

Wij accepteren geen inschrijvingen meer

Locatie Kaart

Logo Leven in Aandacht

Nieuwsbrief Aanmelding

Copyright © Leven in Aandacht. Alle rechten voorbehouden