Mindfulness
in de traditie van Thich Nhat Hanh

Ik word wakker en glimlach - Online weekendretraite

Ver hoef je niet te gaan om de wonderen om je heen te zien. In dit weekend maken we - ingebed in de beoefening van aandacht - kleine gedichtjes over de wonderen in en rondom huis. Tekeningen maken kan natuurlijk ook. Je hoeft daarvoor geen speciale talenten te hebben. Alleen de zin om je ervaringen tijdens de retraite te uiten is genoeg. 

Voor wie: de retraite is bedoeld voor mensen die bekend zijn met de beoefening in de traditie van Thich Nhat Hanh (bv door het deelnemen aan een sangha of een retraite)

Programma lees hier het programma

marjolijnBegeleiding: de retraite wordt begeleid door dharmaleraar Marjolijn van Leeuwen

Kosten: de retraite wordt aangeboden voor de volgende bedragen: 50 - 75 - 100 euro. Je kunt zelf een bedrag kiezen. Uit de opbrengst wordt de vergoeding aan de leraar betaald (dana) en andere onkosten.

Benodigdheden: Computer, laptop of Ipad. We gebruiken het programma Zoom. Tevoren krijg je hiervoor een link en instructies. 

Aanmelden: De inschrijving verloopt via deze website en start 1 maart 2021. Zie de knop Inschrijven helemaal onderaan deze aankondiging. 
Bij afmelden geldt de volgende annuleringsregeling: tot 4 weken voor aanvang 90% restitutie van het inschrijfgeld; tot 2 weken 75%; daarna geen restitutie.

Contact:  

Evenement Eigenschappen

Startdatum 23-04-2021 19:30
Einddatum 25-04-2021 16:30
Max. deelnemers 20
Ingeschreven 11
Aantal plaatsen 9
Sluitingsdatum 23-04-2021 12:00
Prijs per persoon 50 tot 100 euro

Wij accepteren geen inschrijvingen meer

Logo Leven in Aandacht

Nieuwsbrief Aanmelding

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Copyright © Leven in Aandacht. Alle rechten voorbehouden