Mindfulness
in de traditie van Thich Nhat Hanh

Zondag 3 feb: Boeddhafestival Rotterdam

Zondag 3 feb: Boeddhafestival Rotterdam

Het Boeddhahuis in Rotterdam organiseert op zondag 3 februari het jaarlijkse Boeddhafestival i.s.m. Centrum Djoj. Tijdens dit festival kunnen bezoekers kennismaken met de verschillende  boeddhistische groeperingen die in Rotterdam gevestigd zijn. Ook zijn er lezingen en workshops van bekende boeddhische leraren.

De eerste editie was in 2015 en inmiddels zijn we alweer toe aan de vierde editie. Het festival trok voorgaande jaren honderden bezoekers uit Rotterdam en omstreken die een hele dag in het sfeervolle Centrum Djoj kwamen proeven van workshops en lezingen over het Boeddhisme.

Benieuwd naar Boeddhisme? Of naar meditatie? Of wil je juist je kennis verbreden? Kom dan zeker een kijkje nemen en meegenieten van de ontspannen sfeer.

Tijdens het festival organiseren verschillende boeddhistische organisaties die bij het Boeddhahuis zijn aangesloten workshops en/of meditaties waar je uit kunt kiezen. Hierdoor kun je goed kennismaken met de verschillende stromingen en met wat het boeddhisme te bieden heeft. Daarnaast zijn er lezingen door bekende boeddhistische sprekers uit het hele land die verschillende onderwerpen zullen uitdiepen.

Naast workshops en lezingen is er ook een informatiemarkt waar je meer te weten kunt komen over de verschillende Boeddhistische stromingen en waar verkoopkraampjes aanwezig zullen zijn.

Samenwerkingsverband

Het Boeddhahuis in Rotterdam is een samenwerkingsverband van een groot aantal boeddhistische groeperingen met vestigingen in Rotterdam, o.a. de Rotterdamse sangha van Leven in Aandacht. 

Meer info en aanmelden op website Centrum Djoi

Logo Leven in Aandacht

Nieuwsbrief Aanmelding

Copyright © 2018 Leven in Aandacht. Alle rechten voorbehouden