Mindfulness
in de traditie van Thich Nhat Hanh

In mei diverse events met nonnen en monniken van Plum Village

In mei diverse events met nonnen en monniken van Plum Village

Zuster Jina, non en  senior dharmaleraar, bezoekt samen met andere kloosterlingen van Plum Village in mei 2019 Nederland en Vlaanderen voor een Mindfulness retraite en vier Dagen van Aandacht. De inschrijvingen zijn geopend en er is veel belangstelling.

Beschrijving

Onze levens zijn vaak druk en dan is stoppen niet zo makkelijk. Tijdens de retraite en Dagen van Aandacht kunnen we leren stoppen door gezamenlijk te oefenen. We inspireren elkaar door in aandacht te zijn, bewust te ademen, bewust te lopen, bewust te eten enz. De oefening van aandacht brengt ons ook concentratie en inzicht. En door inzicht kunnen we leren ons te bevrijden van onrust, angst, woede en andere negatieve emoties. Inzicht helpt ons vreugde en geluk te ontdekken in het ’nu', het enige moment dat we werkelijk thuis kunnen komen.

De activiteiten in mei worden geleid door zuster Jina (Chân Diệu Nghiêm), non en senior dharmaleraar in de traditie van Thich Nhat Hanh. Een vijftal andere monniken en nonnen van Plum Village vergezelt haar, onder wie zr. Sang Nghiem, br. Pham Hanh, br Duc Pho.

Wanneer en waar?

Aanmelden

De inschrijvingen zijn inmiddels van start. 
Klik op de events en je komt in de aankondiging met de mogelijkheid je in te schrijven.

Flyer

Je kunt hier de flyer voor alle events downloaden en per -e-mail versturen naar je vrienden.

Logo Leven in Aandacht

Nieuwsbrief Aanmelding

Copyright © 2018 Leven in Aandacht. Alle rechten voorbehouden