Mindfulness in de traditie van Thich Nhat Hanh

Intensief aan de slag met mindfulness? Volg de jaartraining 2019 met Bettina Romhardt

Intensief aan de slag met mindfulness? Volg de jaartraining 2019 met Bettina Romhardt

Ben je bekend met mindfulness en meditatie en voel je behoefte om de beoefening daadwerkelijk en diepgaand toe te passen? Ben je bereid om een jaar lang in je dagelijks leven intensief met mindfulness aan de slag te gaan? Wil je leren hoe je diepe, innerlijke overtuigingen die je hinderen, los kunt laten? Dan is deze jaartraining misschien iets voor jou. De training bestaat uit vier weekends in 2019. Het eerste weekend is in januari.

Opzet jaartraining

  • Vier retraiteweekends, verspreid over 1 jaar
  • Oefeningen en opdrachten voor de tijd tussen de weekends
  • Wekelijks contact met een maatje in de groep

Programma: lees hier het volledige programma per weekend

Data 2019: 18-20 januari; 10 - 12 mei; 30 aug - 1 sept; 29 nov - 1 dec. De weekends vormen een geheel en kunnen niet afzonderlijk gevolgd worden.

Voor wie? Voor iedereen met ervaring met meditatie en mindfulness, liefst in de traditie van Thich Nhat Hanh (Plum Village)

bettina 2015Begeleiding door Bettina Romhardt uit Berlijn, dharmaleraar in de traditie van Thich Nhat Hanh. In 2016/ 2017 heeft zij deze training voor het eerst gegeven in Nederland.

Bettina Romhardt onderwijst de boeddhistische visie en de oefenpraktijk van de Plum Village School. Hierbij staat aandachtstraining centraal. Bettina werd in 1993 leerling van de Vietnamese Zenmeester Thich Nhat Hanh en leefde 5 jaar in zijn kloostergemeenschap Plum Village in Frankrijk. Bettina is lid van de Orde van Interzijn en werd in 2004 benoemd als Dharmaleraar door Thich Nhat Hanh. Zij woont met man en zoon in Berlijn

Voertaal: Engels met zo nodig vertaling.  Delen kan altijd in het Nederlands

Lees meer

 
homepage image placeholder