Mindfulness in de traditie van Thich Nhat Hanh

St. Leven in Aandacht op weg naar vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen

St. Leven in Aandacht op weg naar vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen

Ongewenste omgangsvormen komen overal voor, ook bij boeddhistische groepen en activiteiten. De afgelopen jaren is hiervan meerdere malen melding gemaakt. Stichting Leven in Aandacht (LIA) is bezig beleid te ontwikkelen en uitvoerbaar te maken met betrekking tot ongewenste omgangsvormen.

Wanneer het tijdens een van de activiteiten onder de vlag van Leven in Aandacht voor zou komen dat iemand zich onveilig voelt door het gedrag van een ander, zal het in de toekomst mogelijk zijn dit met een eigen vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen (VPOO) te bespreken. Binnenkort zal een protocol op deze website gepubliceerd worden en zal de vertrouwenspersoon voorgesteld worden. Tot die tijd is de externe vertrouwenspersoon van de Boeddhistische Unie Nederland (BUN) ook voor een melding uit onze gelederen beschikbaar.

Vertrouwenspersoon BUN

De Boeddhistische Unie Nederland heeft per 1 januari 2017 Chiene Hulst aangesteld als externe vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen. Zij is beschikbaar voor iedereen die verbonden is aan een van de sangha’s die zijn aangesloten bij de BUN. [ dus ook St. Leven in Aandacht, red]. Lees meer

 
homepage image placeholder