Mindfulness
in de traditie van Thich Nhat Hanh

Online series & cursussen

Ook na de lockdown vanwege corona blijft Stichting Leven in Aandacht online activiteiten aanbieden. Dit betreft vooral series en cursussen. ook af en toe een weekend. Via zoom kunnen we makkelijker samenkomen, zelfs met deelnemers vanuit verschillende landen. En als het om korte bijeenkomsten gaat is het ook vaak veel praktischer.
20
sept
2021

Recitatie Vijf Aandachtsoefeningen - Online cyclus

20-09-2021 20:00 -21:15
deelname gratis
Tijdens retraites kan je als beoefenaar de Vijf Aandachtsoefeningen aannemen. Je belooft dan aan jezelf en aan de gemeenschap dat je wilt leven volgens de leefregels van de Vijf Aandachtsoefeningen in het vertrouwen in de Boeddha, de Dharma en de Sangha. Maar ook zonder dat kun je met deze online sangha de oefeningen regelmatig lezen om je beoefening te voeden. De avonden worden afwisselend begeleid door Claudia Hoppe, Karin Coolsaet en Stefaan Hansoul.
24
okt
2021

Mindfulness als levenshouding - Online introductiecursus

24-10-2021 19:30 -21:30
30-40 euro
NIEUW! Introductie van mindfulness in de traditie van Thich Nhat Hanh. Mindfulness als levenshouding zoals onderricht is door onze leraar Thich Nhat Hanh. Tevens  aandacht voor de verschillende meditatieve oefeningen. Dit alles in een serie van 4 zondagavonden. De cursus wordt verzorgd door Elly de Léon - Van der Vlugt, mindfulness trainer en beoefenaar in de traditie van Thich Nhat Hanh.
Logo Leven in Aandacht

Nieuwsbrief Aanmelding

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Copyright © Leven in Aandacht. Alle rechten voorbehouden