Mindfulness in de traditie van Thich Nhat Hanh

Meditatie en stembevrijding: een dag zingen in aandacht

Tijdstip
04 Nov 2017 10:00 tot 04 Nov 2017 16:00
Locatie
Int.Theosofisch Centrum, Naarden Meentweg 9, 1411 GR Naarden, Nederland
Beschrijving

Een zangdag met Jorieke Rijsenbilt (psychotherapeut) en Ellen Starmans, (muziekdocent). Beiden zijn stembevrijder, “in Love with Mother Earth” en lid van de Orde van Interzijn.  

Op deze dag nodigen we jullie uit je Boeddhastem wakker te maken; je ware, oorspronkelijke stem te laten horen, precies zoals die op dat moment is. Alles is welkom. Jezelf zingend uiten is bevrijdend, verbindend, heerlijk en helend. Door het bevrijden van je stem, bevrijd en heel je jezelf. Door jezelf te helen, heel je vanuit “interzijn” ook de aarde; je bent zowel deel als geheel. Als je een deel heelt, heel je het geheel……en daar mag je van genieten!

Het thema van de dag is verlangen. Welke verlangens leven er in jou? En hoe kun je daar van uit boeddhistisch perspectief naar kijken en dat zingend de ruimte geven? 

Programma: Zitmeditatie, loopmeditatie, een korte dharmalezing, stembevrijdings-oefeningen, mantra’s, en liedjes van Plum Village en meer.

Deelnameprijs: € 25, inclusief koffie en thee, vegetarische broodmaaltijd. 
Reductieprijs voor studenten en mensen in gelijke inkomenssituaties: € 19. Na afloop kun je dana geven aan de leraar als dank voor het onderricht.

Aanmelden: de inschrijving verloopt online via deze website en start 1 september 2017. Zie de button 'Inschrijven' onderaan deze aankondiging. Je inschrijving is definitief na betaling. Annuleren kan tot 2 weken voor de bijeenkomst. Je krijgt dan je deelnameprijs retrour min 25% administratiekosten.
Het is niet mogelijk je voor een deel van de dag op te geven. Deelname is altijd voor de hele dag.

Contactinformatie