Mindfulness in de traditie van Thich Nhat Hanh

16 sept: Je ware natuur aanraken - verdiepingsdag met Hilly Bol

16 sept: Je ware natuur aanraken - verdiepingsdag met Hilly Bol

In ons dagelijks leven kunnen we soms helemaal opgaan in onze eigen besognes, onze eigen zorgen, onzekerheden en drukte. Hier zit veel gewoonte-energie bij. We raken dan uit contact met ons diepere zelf en de mensen om ons heen. De oefening van ‘de aarde aanraken’ kan je dichter bij je ware natuur brengen.

Op deze dag zal er een dharmalezing zijn en we zullen de tijd nemen te oefenen met het aanraken van de aarde, een kleine oefening zelf schrijven en onderzoeken hoe deze oefeningen kunnen worden gebruikt in ons dagelijks leven.
Tijdes deze verdiepingsdag worden de meditaties gedaan zoals gebruikelijk in de traditie van Thich Nhat Hanh.

Hilly Bol (1948), gehuwd, drie stiefkinderen. Arts (radioloog) met langdurige ervaring in de gezondheidszorg. Na de opleiding transpersoonlijke psychotherapie (Centrum Boswijk) geschoold in Music-Thanatology in de VS en sinds 2001 werkzaam als muziektherapeut in de terminale zorg, voornamelijk in hospices. Verdiept zich sinds 1996 in het boeddhisme, nam deel aan vele retraites, werd in 2011 lid van de Orde van Interzijn en is sinds 2016 dharmaleraar.

Voor wie? Iedereen is van harte welkom. Je hoeft geen ervaring te hebben met meditatie.

Locatie: De dagen vinden plaats in de Besant Hall van het Internationaal Theosofisch Centrum, Meentweg 9, 1411 GR Naarden. 

Meer informatie en aanmelden