Je bent niet ingelogd. De nieuwsbrief bevat mogelijk gebruikersinformatie, dus deze wordt mogelijk niet correct weergegeven.

Leven in Aandacht - Heengaan Thich Nhat Hanh

Leven in Aandacht - Heengaan Thich Nhat Hanh
Extra nieuwsbrief 22-02-2022

Mindfulness

in de traditie van Thich Nhat Hanh

Beste lezer, lieve vriend of vriendin,

We hebben droevig nieuws. Vanmorgen, 22 januari 2022 is Thay, Zenmeester Thich Nhat Hanh, op 95-jarige leeftijd, vredig heengegaan in de Từ Hiếu Tempel in Huế, Vietnam. Thay is een uitzonderlijke leraar geweest, wiens vrede, teder mededogen en heldere wijsheid het leven van miljoenen heeft geraakt. 

Thich Nhat Hanh 11/10/1926 - 22/01/2022

Met een diep respect en in volle aandacht kondigen we het overlijden aan van onze geliefde leraar, Thich Nhat Hanh (Thay) aan. Hij overleed op 95-jarige leeftijd, om 01:30 uur op 22 januari 2022 in de Từ Hiếu-tempel in Huế, in zijn vaderland Vietnam. Thay leeft in ons voort met zijn onderricht, zijn viervoudige sangha en zijn werk als schrijver, dichter, activist, leraar en mens


Herdenkingspagina Thich Nhat Hanh op website Leven in Aandacht

Dank je wel, lieve Thay!

Op de herdenkingspagina kan je naast verhalen van persoonlijke ervaringen met Thay, lezen welke herdenkingsbijeenkomsten er worden georganiseerd rondom het heengaan van Thay. Er zijn ook teksten beschikbaar gemaakt waarmee je, jouw eigen herdenkingsbijeenkomst kunt vorm geven.


Wil je verder lezen?

‍Via de onderstaande links kun je meer te weten komen over Thich Nhat Hanh, de reacties op zijn overlijden, zelf een reactie geven en lezen over activiteiten die worden georganiseerd naar aanleiding van zijn heengaan.

 

St. Leven in Aandacht
Postbus 418
2000 AK, HAARLEM
 

Contact

www.aandacht.net