Mindfulness
in de traditie van Thich Nhat Hanh

GEEF EEN BIJDRAGE OF WORD DONATEUR

Stichting Leven in Aandacht geeft in Nederland en Vlaanderen bekendheid aan de mindfulness traditie van zenleraar Thich Nhat Hanh. We organiseren verdiepingsdagen en retraiteweekends in het kader van ons Verdiepingsprogramma en nodigen daarbij ook buitenlandse leraren uit, zowel leken als monniken en nonnen. Daarnaast geven we invulling aan onze betrokkenheid bij Vietnam, het geboorteland van onze leraar, door donaties in te zamelen voor twee schoolprojecten voor arme en gehandicapte kinderen. Je kunt ons werk steunen door een bijdrage te geven of voor langere tijd donateur te worden.

Eenmalige donatie

Je kunt je bijdrage online doneren via Ideal of Bancontact (zie formulier hiernaast). Je kunt ook zelf een bedrag overmaken. Geef hierbij aan welk deel van je gift bestemd is voor de Vietnamprojecten.
Betaalgegevens: IBAN NL52INGB0006839039. St. Leven in Aandacht, Almere, Nederland. Voor betalingen vanuit het buitenland: BIC INGBNL2A

Donateur worden en de Klankschaal ontvangen

Je kunt je ook voor langere tijd verbinden als donateur. Klik hiervoor op 'doneren per kwartaal': online kun je een machtiging invullen. Donateurs met een doorlopende machtiging ontvangen driemaal per jaar ons tijdschrift de Klankschaal. Het minimumbedrag hiervoor is € 20 per jaar.

ANBI

Omdat St. Leven in Aandacht erkend is als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling, ofwel goededoelenorganisatie), zijn giften (in Nederland) aftrekbaar van de inkomstenbelasting onder de gebruikelijke voorwaarden. Dit geldt helaas niet voor mensen die in België wonen. U kunt onze jaarverslagen en beleidsplannen inzien op deze webpagina.

 1. Ik steun Leven in Aandacht
 2. Ongeldige invoer
 3. Ongeldige invoer
 4. Ongeldige invoer
 5. Ongeldige invoer
 6. Mijn donatie is bestemd voor:
  Ongeldige invoer
 7. Ongeldige invoer
 8. Ongeldige invoer
 9. Ongeldige invoer
 10. Ongeldige invoer
 11. Ongeldige invoer
 12. Ongeldige invoer
 13. Ongeldige invoer
 14. Ongeldige invoer
 15. Machtiging
  Ongeldige invoer
 16. Ongeldige invoer
 17. Ongeldige invoer
Logo Leven in Aandacht

Nieuwsbrief Aanmelding

Copyright © 2018 Leven in Aandacht. Alle rechten voorbehouden