Mindfulness
in de traditie van Thich Nhat Hanh

Samen online mediteren

online retraite

Bijeenkomen om samen te mediteren is niet voor iedereen mogelijk, zeker niet in coronatijd. Daarom biedt Stichting Leven in Aandacht mogelijkheden voor gezamenlijke online meditatie (via Zoom), zowel in Nederland als in Vlaanderen  Zo kun je je beoefening voortzetten en in verbinding zijn met andere mensen die oefenen in deze traditie.

Sangha LIA Online

Elke vrijdagavond om 19.30 uur

Samen online mindfulness beoefenen met een programma dat begint met muziek of zingen, daarna geleide meditatie en dharmadelen voor wie dat wil.
Lees meer over het programma en hoe je kunt mee kunt doen (inloggen op Zoom) etc.

Meer simpel is je hier aan te melden voor de WhatsAppgroep van Sangha LIA Online. Dan krijg je iedere vrijdag een uitnodiging (met de inlogcodes) om deel te nemen aan de online meditatie met bijzonderheden over de invulling van de avond. [Deze groep wordt alleen gebruikt voor aankondigingen en niet voor onderlinge communicatie].

Online Sangha Vlaanderen

Elke 2de en 4de donderdagavond:  online-sanghabijeenkomst met geleide meditatie en dharmadelen. 

Elke derde maandagavond: recitatie van de 5 aandachtsoefeningen. De avond omvat ook een geleide meditatie en dharmadelen. 

Klik hier voor gedetailleerde info.

Earthholder Community

Elke tweede woensdagavond

Deze online bijeenkomsten zijn bedoeld om onze liefde voor de aarde en onze zorgen en angsten over de toekomst met elkaar te delen. Klik hier voor meer info.

Wake Up Call - ochtendmeditatie online 

Elke werkdag 

Wil je je dag in verbinding en mindfulness beginnen? Wake Up-ers organiseren elke doordeweekse dag van 8.30 - 8.55 uur een Wake Up Call (ochtendmeditatie) via Zoom voor beoefenaars van Leven in Aandacht en Wake Up. Iedereen is welkom. Lees meer

Logo Leven in Aandacht

Nieuwsbrief Aanmelding

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Copyright © Leven in Aandacht. Alle rechten voorbehouden