Mindfulness
in de traditie van Thich Nhat Hanh

Den Bosch

 • Naam: Sangha Den Bosch
 • Plaats: Den Bosch
 • Adres: Vijfde Buitenpepers 59, 5231 GK Den Bosch
 • Den Bosch
  Sangha Den Bosch gaat op donderdag 29 maart 2018 van start.
  Een aantal mensen die bekend zijn met de traditie van Thich Nhat Hanh en in Den Bosch en omgeving wonen wil graag regelmatig samen komen om te mediteren. Om de 14 dagen van 20.00 tot 21.30 uur komen we bij elkaar. Weet je welkom!

  Onze activiteiten:

  We beginnen de avond om 20.00 uur met zitten in stilte. Na een korte inleiding aan de hand van een tekst van Thich Nhat Hanh mediteren we. Dat kan met een begeleide meditatie zijn of in stilte. Wanneer mogelijk, doen we daarna een loopmeditatie gevolgd door theemeditatie. De avond wordt om ca 21.30 uur afgesloten na het dharma-delen, een oefening in liefdevol spreken en aandachtig luisteren.

  Kosten

  De eigen bijdrage is € 5,00 per avond die grotendeels bestemd is voor Quiet Kids Den Bosch. Hiermee kunnen voor kinderen van ouders die het niet breed hebben activiteiten georganiseerd worden. Wanneer de bijdrage te hoog is laat het dan svp weten dan vinden we een oplossing.

  Hoe kun je meedoen?

  Aanmelden is, gezien de beperkte ruimte, noodzakelijk. Je kunt meedoen door je op te geven via email adres: . Laat daar ook je mobiele telefoonnummer achter dan kunnen we je bereiken in geval dat noodzakelijk is. Zonder tegenbericht is er plaats voor je.

  Neem je eigen bankje of kussen mee. Wil je op een stoel zitten laat dat dan svp weten.

  We mediteren op de eerste verdieping. Voor mensen die slecht ter been zijn is het een moeilijke trap.

  Tussen 19.45 en 20.00 uur kun je binnenkomen. Probeer er op tijd te zijn zodat we in alle rust kunnen beginnen. Na 20.00 uur kun je niet meer binnenkomen, bel dan svp niet meer aan.

  Contactinformatie

 • Jan Veenendaal
 • 06-41 66 59 00
 • Logo Leven in Aandacht

  Nieuwsbrief Aanmelding

  Copyright © 2018 Leven in Aandacht. Alle rechten voorbehouden