Mindfulness
in de traditie van Thich Nhat Hanh

Pepingen

 • Naam: Sangha Pepingen
 • Plaats: Pepingen
 • Adres: Termeren 2, 1670 Pepingen
 • Pepingen

  Over ons

  Sangha Pepingen is een kleine, warme sangha die ontstaan is uit de beoefening binnen de gezinssfeer. Na een retraite in Plum Village in 2011 realiseerde onze zoon zich het belang van de ondersteunende rol die een sangha speelt bij een dagelijkse beoefening. Samen met het gezin besloten we om de beoefening dagelijks toe te passen en konden we gaandeweg de transformatie in elk van ons waarnemen. We besloten om wekelijks geïnteresseerde vrienden uit te nodigen om samen met ons te beoefenen. Samen met deze medebeoefenaars vormen we een plekje van inspiratie waar we zelf energie uit putten om onze dagelijkse beoefening met overtuiging verder te zetten.

  Een kleine huiskamer doet dienst als ademruimte en zorgt voor de nodige gezelligheid, stilte en rust. Door onze sangha bekend te maken via de website van St. Leven in Aandacht willen we onze deuren openstellen voor medebeoefenaars of geïnteresseerden in de mindfulness-traditie van Thich Nhat Hanh. Aangezien we mindfulness in elk moment kunnen beoefenen, bieden we een wekelijkse samenkomst aan. Tijdens schoolvakanties is het mogelijk dat er geen samenkomsten zijn.

  Onze activiteiten

  We komen bijeen elke eerste maandag van de maand, van 19:30 tot 21:30.

  Hoe kan je meedoen?

  Indien u wenst deel te nemen aan een bijeenkomst, vragen wij u eerst contact met ons op te nemen. Wij bezorgen u dan de nodige informatie.

  Contactinformatie

 • Sonja Le Roy
 • Logo Leven in Aandacht

  Nieuwsbrief Aanmelding

  Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

  Copyright © Leven in Aandacht. Alle rechten voorbehouden