Mindfulness
in de traditie van Thich Nhat Hanh

Sangha Geesbrug

Geesbrug

Adres bijeenkomst

Witte Menweg 4a-19, 7917 TK Geesbrug

Contactgegevens

Mieke Woltjer
T.: 0524-29 06 62
E.:
José Löhe
T.: 0591-65 85 65

Over ons

Vanaf 2008 hebben wij deze sangha in Geesbrug, nadat de sangha Radewijk was opgehouden te bestaan. We hebben een eigen ruimte/huis als Sanghahuis. Elke maand is er een dag van aandacht. De voorbereiding wordt gedaan door Mieke Wolter en José Löhe als kerngroep. Er is een vaste groep van acht à tien sanghavrienden. Een vrijwillige donatie wordt gevraagd voor het Beloved-Schoolproject in Vietnam. Er is een folder verkrijgbaar op aanvraag.

Onze activiteiten

  • Maandelijkse dag van aandacht
    Elke eerste dinsdag van de maand van 10.30 tot 15.30 uur is er een dag van aandacht. Zit- en loopmeditatie (zowel binnen als buiten), stille en geleide meditaties maken onderdeel uit van het programma, alsmede in stilte eten, zingen, dharmadelen, teksten bespreken (onder meer de Vijf Aandachtsoefeningen), mindful movements en soms bijzondere oefeningen, bijvoorbeeld theeceremonie of de aarde aanraken.
  • Vierjaargetijdenwandelingen
    Op zondagmiddagen bij elke wisseling van het seizoen organiseren we een Vierjaargetijdenwandeling. In stilte verbinden we ons met de natuur en met elkaar. Na de wandeling delen we onze ervaring tijdens het genieten van de thee. We brengen allemaal iets mee voor de maaltijd die wij samen delen als afsluiting van de dag.

Verblijf in Sanghahuis de Herberg
Verblijf in ons Sanghahuis de Herberg is ook mogelijk voor sanghagenoten uit het hele land die om welke reden dan ook behoefte hebben om op verhaal te komen, er even uit willen zijn na herstel van ziekte, of gewoon een paar dagen in zoveel mogelijk stilte willen doorbrengen. Lees meer

Hoe kan je meedoen?

Neem contact op met Mieke of José om een afspraak te maken.

Logo Leven in Aandacht

Nieuwsbrief Aanmelding

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Copyright © Leven in Aandacht. Alle rechten voorbehouden