Mindfulness
in de traditie van Thich Nhat Hanh

Sangha Landskouter - Merelbeke

Landskouter - Merelbeke

Adres bijeenkomst

Bij Jef en Tania, Aalmoezenijstraat 1, 9860 Landskouter

Contactgegevens

Katelijn Vanhoutte
G.: +32 476 383 051
E.:

Over ons

We zijn voor het eerst samengekomen in sept 2015. Met een 4-tal retraitanten bespraken we deze zomer 2015 in Plum Village hoeveel deugd we zouden hebben van een regelmatige beoefening het ganse  het jaar door. 

Eén iemand van onze groep maakt sinds een achttal jaren deel uit van de staff in Plum Village tijdens de zomerretraite. Anderen van de groep hebben de mogelijkheid om mindfulness te integreren in hun beroep of dagelijks leven.

We zijn op dit ogenblik met een 8-tal personen, waarvan 4 personen die retraites in Plum Village gevolgd hebben en anderen die geïnteresseerd zijn in de filosofie en beoefening van de meditaties van Thich Nhat Hanh. We komen samen in de huiskamer van één van de deelnemers, er is ook een tuin om de wandelmeditatie te beoefenen. We houden allemaal van de liederen van Plum Village die opgenomen worden in het programma van de samenkomst. De samenkomst wordt door de ganse groep gedragen, diegene die dat wil neemt één van de elementen op zich.

 

Onze activiteiten

We komen samen één maal per maand op maandagnamiddag van 14-16u.
Volgende data: 27 sept; 11 okt; 8 nov en 13 dec 2021

 Chi Kung (Qi Gong) met bamboestok
De reeks Chi Kung met bamboestok uit Plum Village kan je nu ook beoefenen in De Pinte (dichtbij Gent): zie website : http://www.adoravita.be/activiteiten/chi-kung-qi-gong-met-bamboestok-uit-vietnam/

Zingen in volle aandacht
Katelijn is ook actief om zingen bij sangha's te begeleiden: zie haar website www.adoravita.be

 

Hoe kan je meedoen?

De kosten voor onze bijeenkomsten bedragen 5 euro per keer. Heb je interesse voor onze Sangha? Dan kun je contact opnemen met Katelijn.

 
Logo Leven in Aandacht

Nieuwsbrief Aanmelding

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Copyright © Leven in Aandacht. Alle rechten voorbehouden