Mindfulness
in de traditie van Thich Nhat Hanh

Sangha Hart van Middelburg

Middelburg

Adres bijeenkomst

Pijpstraat 23A, 4331 SN Middelburg

Contactgegevens

Saskia Koopman
G.: 06-20718348
E.: sebkoopman@yahoo.com

Over ons

In 2012 is de sangha opgericht door vier vrouwen met ervaring in meditatie en mindfulness. De vier kerngroepleden begeleiden afwisselend de groep.

We komen bij elkaar in het hart van Middelburg in de werkkamer van een van ons, een eeuwenoud pand aan de Pijpstraat 23 te Middelburg.
Daar is plaats voor maximaal tien personen. De groep telt nu zes à zeven regelmatige deelnemers. Nieuwkomers zijn dus welkom.

Onze activiteiten

De sangha komt bijeen op donderdagavond in de even weken van 19.30 tot 21.30 uur, met uitzondering van de paasvakantie en de maanden juli en augustus. In de zomermaanden organiseren we stiltewandelingen op de sangha-avonden.De opbouw van de avonden ziet er als volgt uit: we starten met het voorlezen van de weektekst uit het boek van Thich Nhat Hanh. "Je bent een geschenk aan de wereld". Vervolgens doen we een zitmeditatie, een loopmeditatie, weer een zitmeditatie, de theeceremonie, de Drie Buigingen en spreken en luisteren vanuit het hart. We sluiten af met het zingen van enkele liederen van de cd A Basket of Plums.

Hoe kan je meedoen?

Heb je belangstelling? Neem dan contact op de contactpersoon.

Logo Leven in Aandacht

Nieuwsbrief Aanmelding

Copyright © Leven in Aandacht. Alle rechten voorbehouden