Mindfulness
in de traditie van Thich Nhat Hanh

Aanmelding jaartraining mindfulness Is weer begonnen

Aanmelding jaartraining mindfulness Is weer begonnen

Voor de 4e keer organiseert St. Leven in Aandacht de jaartraining 'Aandachtig leven in de wereld'. Een training van mindfulness in de traditie van Thich Nhat Hanh, dus op boeddhistische basis. De training van 4 weekends wordt verzorgd door Bettina Romhardt, een dharmaleraar uit Berlijn, die vele jaren in Plum Village heeft gewoond. De voertaal is Engels (op verzoek wordt vertaling geregeld in de groep).

Beoefen je mindfulness en meditatie in de traditie van Thich Nhat Hanh? En voel je behoefte om de beoefening daadwerkelijk en diepgaand te verankeren in je leven? Ben je bereid om een jaar lang in je dagelijks leven intensief met mindfulness aan de slag te gaan? Wil je leren hoe je diepe, innerlijke overtuigingen die je hinderen, los kunt laten? Dan is deze jaartraining misschien iets voor jou.

Opzet jaartraining

  • Vier retraiteweekends, verspreid over 2020
  • Oefeningen en opdrachten voor de tijd tussen de weekends
  • Wekelijks telefonisch contact met een maatje uit de groep

Programma: zie hier het volledige programma per weekend

Data 2020: 14 - 16 feb; 8-10 mei; 28-30 aug; 6-8 nov De weekends vormen een geheel en kunnen niet afzonderlijk gevolgd worden.

Voor wie? Voor iedereen met ervaring met meditatie en mindfulness, liefst in de traditie van Thich Nhat Hanh (Plum Village)

Meer info en aanmelden

Logo Leven in Aandacht

Nieuwsbrief Aanmelding

Copyright © 2018 Leven in Aandacht. Alle rechten voorbehouden