Mindfulness
in de traditie van Thich Nhat Hanh

Vijfde editie Boeddhafestival Rotterdam

Vijfde editie Boeddhafestival Rotterdam

Op 9 februari 2020 alweer de 5de editie van het Boeddhafestival in spiritueel Centrum Djoi in Rotterdam. Er is een boeiend programma met o.a. schrijver Henk van Straten, hoogleraar psychiatrie Anne Speckens en muziek van o.a. Sarah Sounds en Far I.  

 

Op het Boeddhafestival kun je ontdekken en ervaren wat het boeddhisme jou kan bieden. Wil je weten wat meditatie is? Wie Boeddha was? Wat de voordelen zijn van het beoefenen van Boeddhisme? Deze vragen en meer gaan we voor jou beantwoorden op het festival. Het programma is zo samengesteld dat je als beginner al je vragen beantwoord krijgt, maar ook als je meer verdieping zoekt je weg kunt vinden.

Er zijn allerlei interessante sprekers die vanuit verschillende invalshoeken het boeddhisme bekijken. Bijvoorbeeld een wetenschapper en een kunstenaar, maar er zijn ook allerlei boeddhistische stromingen vertegenwoordigd, zodat je eens kunt ‘gluren bij de buren’. Hoe gaat het er bij verschillende stromingen aan toe? Wat zijn de verschillen? Vanuit het Boeddhahuis in Rotterdam zijn er vele experts aanwezig die jou daarover meer kunnen vertellen. Of ga het zelf ervaren in de workshops.

Ga je dan de hele dag mediteren? Dat is helemaal aan jou, maar hoeft zeker niet. Wil je luisteren naar een boeddhistisch koor, haiku’s maken, filosoferen over een onderwerp van één van de sprekers, snuffelen bij de Tibetaanse verkoopstand, vragen stellen op de infomarkt, een lekker broodje eten in het restaurant of een lesje mindfulness yoga volgen? Het kan allemaal!

Zie het programma

Meer info en aanmelden op de website van centrum Djoi, waar het festival wordt gehouden

Logo Leven in Aandacht

Nieuwsbrief Aanmelding

Copyright © 2018 Leven in Aandacht. Alle rechten voorbehouden