Mindfulness
in de traditie van Thich Nhat Hanh

Bestuurslid communicatie gezocht

De Stichting Leven in Aandacht is wegens vertrek van het huidige bestuurslid communicatie op zoek naar een opvolger.

Dit bestuurslid houdt zich vooral bezig met het coördineren van de activiteiten in de diverse communicatiekanalen van LiA. Daarnaast ligt er een mooie taak om met communicatie bij te dragen aan de doelstellingen voor de toekomst. Bijvoorbeeld door met interne communicatie alle geledingen binnen LiA meer met elkaar te verbinden maar ook LiA naar buiten toe zo te presenteren dat nieuwkomers van alle leeftijden en kleuren zich welkom voelen.

Specifieke taken

- Zorgen voor afstemming tussen het bestuur en de diverse redacties. Dit zijn de webredactie die zich bezighoudt met de site aandacht.net en de nieuwsbrief, de redactie van ons magazine De Klankschaal, én de diverse redacteuren van sociale media-kanalen.
- Bijdragen aan groei en bloei van twee nieuwe interne LiA-samenwerkingstools, waaronder het berichtenplatform Bamboebos.
- Uitbouwen van contact tussen bestuur en de sangha’s, bijvoorbeeld door reguliere nieuwsbrieven.
- Met communicatie-acties bijdragen aan de doelstellingen van het beleidsplan 2020-2023
- Af en toe begeleiden van opmaak van documenten en flyers via ons vormgeefbureau.

Het is gezien het bovenstaande prettig als je enige ervaring hebt met communicatie en redactie en ook handig bent met publicatietools (zoals cms-en, sociale media). Het tijdsbeslag is ongeveer een halve dag per week. Het betreft een onbezoldigde functie.

Als je belangstelling hebt om langs deze weg een bijdrage te leveren aan het werk van Leven in Aandacht, neem dan contact op met Rita Zeelenberg via .

Over het bestuur

Het bestuur van Stichting LiA bestaat momenteel uit 6 vrijwilligers en een toehoorder vanuit de Wake-up sangha. Samen proberen we alle activiteiten in goede banen te leiden en nieuwe initiatieven te ontwikkelen. Speerpunten zijn: sangha-opbouw, Vietnamprojecten, het verdiepingsprogramma, en de ondersteuning daarvan via oa. communicatie en (financiële) administratie. Elk bestuurslid houdt zich bezig met een speerpunt en met taken die zich verder aandienen. Samen stippelen we het beleid voor de komende jaren uit. We vergaderen gemiddeld eens per 2 maanden, sinds coronatijd via zoom. Tussendoor doen we onze taken vanuit huis óf daar waar het nodig is.

Lees meer over bestuur en beleid

Logo Leven in Aandacht

Nieuwsbrief Aanmelding

Copyright © Leven in Aandacht. Alle rechten voorbehouden